Prosincové Mobility mají 100 stran a nejvíc testů

Prosincové Mobility mají nejen speciální obálku, ale také jedinečný vánoční obsah. Za stejnou cenu jako dřív získáte stostránkový časopis, v němž najdete recenze pětadvaceti mobilních telefonů. Samozřejmě nechybí tipy na vánoční dárky a další zajímavé články.

Mobility čtou převážně muži a my jsme se rozhodli, že jim na konci roku uděláme radost netradiční obálkou. Obvyklé mobilní telefony proto na obálce tentokrát nahradila krásná slečna v plavkách.


Líbí se vám obálka? Stáhněte si její motiv jako tapetu na monitor počítače nebo displej mobilu!

Celé číslo je doslova přecpáno tipy na vánoční dárky a dalšími radami. Kromě hlavního článku, který doporučuje dárky v různých cenových kategoriích, se můžete při nákupu inspirovat i nesčetnými recenzemi nebo závěrečným přehledem parametrů současných mobilních telefonů.

   

Pětadvacet mobilů

Poprvé v historii mají Mobility sto stran za nezměněnou cenu a navíc jsme překonali i svůj nedávný rekord v počtu recenzí v jednom čísle. V těchto Mobilitách si tedy můžete přečíst kratší či delší recenze celkem dvaceti pěti mobilních telefonů. Všechny se v Česku již prodávají, nebo začnou prodávat v nejbližších týdnech.

Nokia 9500 – rozsáhlá recenze dlouho očekávaného komunikátoru. Získal od nás redakční ocenění Opravdová mobilita.

 

Sony Ericsson K500i – stylový telefon, levnější varianta špičkového Sony Ericssonu K700i

  

Sony Ericsson P910 – vylepšený komunikátor od Sony Ericssonu

 

Nokia 6630 – chytrý telefon s operačním systémem Symbian a netradičním vzhledem

 

LG L5100 – mobilní telefon s megapixelovým fotoaparátem a originální konstrukcí

Samsung P510 – elegantní véčkový telefon s motorovým otvíráním

Stylové a levné telefony – v kratších recenzích jsme se věnovali devíti dalším telefonům, které jsme zařadili do dvou kategorií. Hodnotili jsme stylové mobily (Nokia 7260, Panasonic X300, Philips 855, Samsung X460 a Siemens CFX65) a pak levné telefony (LG C1100, Motorola C650, Nokia 2600 a Siemens A65).

 

Megapixelové fotomobily – otestovali jsme všechny megapixelové fotomobily dostupné na českém trhu. Testu jsme věnovali více než týden – tipnete si, kdo vyhrál?

 

Novinky ve světě mobilů

Duelky – po úspěchu minulého článku srovnávajícího velké množství telefonů jsme se rozhodli v této rubrice pokračovat. I v tomto čísle tedy najdete několik krátkých srovnání, v nichž postavíme dva podobné telefony proti sobě.

 

První pohled - v krátkých představeních nových mobilů se tentokrát objeví Nokia 7710, Nokia 3230 a LG F2100 a ... slečna z titulní strany

 

Mobilitky - rubrika s novými telefony, digitálními fotoaparáty a dalšími mobilitkami, které nás zaujaly

 

V rubrice Mobile news najdete mimo jiné také aktualizovaný přehled všech vánočních akcí českých mobilních operátorů.

Co nabízíme dál

Globální operátoři: Orange – tento operátor sice nemá v Česku zastoupení, ale provozuje síť na Slovensku. Styl prodeje a chování k zákazníkům je navíc velmi podobné našemu Oskarovi.

 

S mobilem na hory – seriál pro začátečníky tentokrát vysvětluje pojem roaming. Srozumitelně, jasně a stručně, zkrátka jak to máte rádi.

 

V závěru Mobilit pak najdete rozsáhlý přehled parametrů a cen současných mobilních telefonů

 

Veselé Vánoce

Příští Mobility vyjdou až ve čtvrtek 13. ledna 2005. Takže si užijte Vánoce a příliš to nepřežeňte se silvestrovskými oslavami. I když třeba nenajdete pod stromečkem nový mobil, přečtěte si alespoň lednové Mobility. Připravujeme do nich následující témata:

Velké téma o bateriích - jaké jsou druhy baterií • jak o ně nejlépe pečovat • proč akumulátory vybuchují • vyplatí se kupovat originální baterie?

Srovnání datových karet - kterou kartu do notebooku si pořídit • jak nejlépe využít mobilní internet • EDGE nebo GPRS • ceny, recenze, testy

ICQ v mobilech - jaké existují programy • k čemu je to dobré • kolik vás to bude stát • co je třeba nastavit

Recenze mobilů - Panasonic X100 • Siemens SK65 • Philips 755 • Samsung E300 a další

Pokud chcete dát předplatné Mobilit někomu pod stromeček, zavolejte na naši předplatitelskou linku (546 122 116), kde vám rádi vystaví dárkový certifikát. Informace o všech způsobech předplatného najdete na webu casopisy.cpress.cz.


Tip: Stáhněte si motiv obálky vánočních Mobilit jako tapetu na monitor počítače nebo displej mobilu

Diskuze (24) Další článek: Kompaktní dvoumegapixelový fotoaparát s mobilem a 1,5 GB paměti

Témata článku: , LG C1100, LG F2100, Motorola C650, Nokia 2600, Nokia 2600 classic, Nokia 3230, Nokia 7260, Nokia 9500, Panasonic X100, Panasonic X300, Philips 755, Philips 855, Samsung E300, Samsung P510, Samsung X460, Siemens A65, Siemens CFX65, Siemens SK65, Sony Ericsson K500i, MOBI, Pro +, Test, Velké téma, Str