Prostřednictvím Premium SMS lze nyní zakoupit také filmy a hudbu

Pomocí Premium SMS už jsme si zvykli platit nejrůznější služby – kromě tradičních melodií, tapet či her pro mobily si můžeme také například zakoupit jízdenku do MHD ve vybraných městech či zaplatit regulační poplatek u lékaře atd. Nyní ovšem Premium SMS nabírají zcela nový význam.

Díky Premium SMS si lze nově zakoupit také filmy na DVD či hudbu na CD. Výběr nosiče probíhá přes internetové stránky www.kupmobilem.cz, následně vám po vybrání příslušného titulu přijde na mobil textové zpráva a po odeslání odpovědi „ANO“ za vybraný film či hudební CD rovnou zaplatíte.

V nabídce je prozatím jen několik filmů a CD, ale časem určitě dojde k jejich rozšíření. Většinou se jedná o DVD a CD, která se v minulosti prodávaly jako přílohy k novinám nebo některým magazínům. Za jeden kus DVD či CD zaplatíte vždy 50 Kč, a to včetně poštovného a balného. Při objednávce tří nosičů zaplatíte pouze dva.

Jak můžete sami posoudit, jedná se o zcela nový směr využití Premium SMS, který určitě mnoho zájemců zaujme, neboť cena filmových a hudebních nosičů odpovídá skutečnosti (ceny nejsou navýšeny ani přesto, že značnou část z poplatku za odeslání Premium SMS si nechává sám operátor) a za poštovné a balné rovněž neplatíte. Uvidíme, co díky Premium SMS budeme platit příště.

Diskuze (13) Další článek: Fotohádanky: poznáte Česko a svět z letadla?

Témata článku: , , , , Hud, Zak, Pře, Film +, Pro +, F +