První outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro a nadupané fitness hodinky HONOR Watch ES

Globální technologická značka HONOR v pondělí odstartovala předprodeje hned dvou novinek.

Atakuje trh s chytrými hodinkami, a to svými vůbec prvními outdoorovými hodinkami HONOR Watch GS Pro s 25denní výdrží baterie, se 14 vojenskými testy odolnosti nebo GPS navigací pro zpáteční cestu. V předprodeji je seženete jen za 6 499 Kč v barvě Charcoal Black a navíc s bezdrátovými sluchátky HONOR Magic Earbuds jako dárek zdarma.

Druhou horkou novinkou jsou stylové fitness hodinky HONOR Watch ES s 12 animacemi tréninku rovnou na displeji a až s 95 tréninkovými režimy na výběr pro monitoring. V předprodejích jsou právě teď v barvě Meteorite Black za senzační cenu jen 2 499 Kč s fitness náramkem HONOR Band 5 jako dárek. Předprodej obou hodinek běží jen do 18. října. 2020.

Klepněte pro větší obrázek

‍‍Globální challenge #DaretoExplore

S prvními outdoorovými hodinkami HONOR přichází i s celosvětovou výzvou ‍‍#DareToExplore. S pomocí zvučných globálních jmen jako jsou bývalý rugby hráč ‍‍Ed Jackson, horolezec ‍‍Alex Megos nebo i čeští sportovci jako hokejista ‍‍Petr Mrázek a několikanásobná vítězka Grandslamu ‍‍Andrea Sestini Hlaváčková, chce HONOR vyzvat své fanoušky zvlášť v současné globální situaci, aby si udrželi fyzickou i mentální pohodu. Výzva ‍‍#DareToExplore je totiž o překonávání svým osobních limitů a hranice komfortu.

V úterý ‍‍6. října odstartoval HONOR výzvu ‍‍#DareToExplore na svém ‍‍Instagramu @honorczsk. Úkolem bude vyrazit na oblíbené místo ven, do přírody kolem sebe, a nasdílet fotku s hashtagem #DareToExplore a příběhem o překonání svých osobních hranic a limitů.

Další článek: RECENZE: Hodinky Fitbit Sense změří i to, co o sobě sami nevíte