První render Pixelu 4: zcela bezrámečkový displej a dvojitý průstřel v něm

Smartphony Pixel přímo z dílen Googlu začínají získávat na oblibě, daří se jim zejména doma ve Spojených státech. Není proto divu, že jejich výrobce připravuje další generaci. Na veřejnost se v uplynulých dnech dostalo první schéma, které zobrazuje rozmístění prvků na těle telefonu.

Klepněte pro větší obrázek
Možná podoba Pixelu 4 (render od Phonearena.com)

Portál Phonearena.com na jeho základě vypracoval render, jenž by mohl mít k podobě telefonu, jemuž se zatím říká Pixel 4, poměrně blízko. Pokud se design ještě nějak zásadně nebude měnit, měla by mít nová generace zcela bezrámečkový displej s dvojitým průstřelem pro duální přední kameru, podobně jako Galaxy S10+.

Čtečka otisků má být integrována pod displej zařízení. Zadní strana ponese tradiční designový rukopis Pixelů, kdy vrchní část telefonu má jinou texturu (a možná i materiál) než zbytek zad. Také hlavní fotoaparát má být „pouze“ duální, ale Google už několikrát ukázal, že i s méně objektivy se kvalitou výsledných snímků dokáže měřit s nejlepšími víceobjektivovými fotoaparáty.

Diskuze (14) Další článek: Google dnes spustil betu Androidu Q. A my pro vás máme první screenshoty!

Témata článku: Google, , , , , , Tělo telefonu, ? Displej, Prus, Telefon, Displej, Render, Rukopis, Generace, Průstřel, Hlavní fotoaparát