První živé obrázky nového Benq-Siemensu E81

Server Modopo.com získal první živé obrázky nového telefonu od Benq-Siemensu s označením E81, byť tento mobil zatím nezažil oficiální premiéru (první informace unikly začátkem června). Firmware a celé prostředí se budou chovat velmi podobně těm, které známe z modelu SXG75.

Poznámka: původní zprávy hovořily o odolném modelu. I když tomu označení neodpovídalo, na prvním neoficiálním obrázku vypadaly boky mobilu potažené pryží, dalo se tomu věřit. Podle prvních živých fotografií to ale bude jen běžný telefon.


První neoficiální obrázek Benq-Siemensu E81

Benq-Siemens E81 je model určený pro použití v 3G sítích, ale přední kamerku pro videohovory postrádá. Hlavní fotoaparát bude megapixelový, na boku je slot pro paměťové karty microSD. Displej zobrazí jen průměrných 176 × 220 pixelů při 262 tisících barev.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Živé obrázky Benq-Siemensu E81

Adresář se prý chová stejně jako v modelech SXG75 nebo EF81. Ke každému kontaktu bude znovu možné přiřadit nekonečné množství položek. Kalendáři budou naneštěstí opět chybět poznámky a úkolovník.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Ukázka prostředí nabídky

Diskuze (15) Další článek: Tenký komunikátor Samsung i320 s Windows Mobile

Témata článku: Benq, Siemens, Benq-Siemens E81, Nov, Obr