Realme 9 Pro+ bude nadějný fotomobil. Podívejte se na ukázkové fotografie a srovnání s dražší konkurencí

  • Realme v půlce února představí novou řadu Realme 9 Pro
  • Dva telefony mají přinést zejména vylepšený fotoaparát
  • Podívejte se, jak fotí Realme ve srovnání s vybavenějšími modely

Značka Realme zvolila skutečně netradiční propagaci svého chystaného smartphonu Realme 9 Pro+. V rámci předběžného přístupu firma novinářům ukázala fotografické kvality telefonu, jehož hlavní fotoaparát obsadí fotočip Sony INX766 od Sony s optickou stabilizací. Telefon, v němž poběží 5G čipset Mediatek Dimensity 920, má totiž nabídnout fotografickou kvalitu srovnatelnou s „flaghshipy“ konkurenčních značek.

Realme toho, podle svých slov, docílilo vlastnoručně vyvinutou obrazovou technologií ProLight, která umožňuje pořizovat kvalitnější noční fotografie. A aby se nejednalo jen o mlácení prázdné slámy, přihodil výrobce navrch i ukázkové fotografie sedmi různých scén. Ve srovnání tak najdete fotografie chystaného Realme 9 Pro+, které jsou hned vedle fotek pořízenými Samsungem Galaxy S21 Ultra, Xiaomi 12 a s Pixelem 6

Všechny fotografie jsou dle EXIF údajů skutečně nafoceny uvedenými Android telefony, takže se dozvíte i podmínky nastavení fotoaparátů, tedy závěrku clony, délku expozice, ISO, expizici, ohniskovou vzdálenost a režim expozimetru. Kompletní sadu ukázkových fotografií sedmi různých scén si můžete stáhnout zde.

Dle ukázkových fotek to skutečně vypadá, že by Realme 9 Pro+ mohlo snést srovnání s konkurencí. Bavíme se však o hlavních fotoaparátech, a zatím není jasné, jaké doplňkové fotoaparáty dostane novinka od Realme do výbavy. Víme jen to, že telefon bude, v Evropě vůbec poprvé, postaven na 6nm Mediateku Dimensity 920, který podporuje 5G sítě a až Full HD+ displeje se 120Hz obnovovací frekvencí. 

Záda Realme 9 Pro dokáží změnit svou barvu jako chameleon:

Smartphony řady Realme 9 Pro budou oznámeny na online představovací akci, která se uskuteční 16. února. 

Zdroj Realme via Reddit

Váš názor Další článek: O2 na Valentýna zlevní iPhony i další značky telefonů. K tomu přihodí svá sluchátka za 1 Kč

Témata článku: Realme, , , , , , , , , Google Pixel 6, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Xiaomi 12, Evropa, Reddit, MediaTek Dimensity, Nová řada, Úkaz, F +, SNÉST, Pro +, ISO, Telefon, Konkurence,