Recenze nejlepších her se SpongeBobem

„Kdo žije v ananasu na dně moří? - SpongeBob SquarePants. Je savý, žlutý a porézní - SpongeBob SquarePants”

Ah, SpongeBob. Pro většinu z nás byl jedním z našich dětských přátel. A tato žlutá čtvercová houba na Dně Oceánu se stále inspiruje. Od memů k filmům, Spongebob, Patrick the Starfish, Sandy a Squidward Tentacles se vracejí, aby nás bavily. V tomto článku budeme analyzovat některé z nejlepších her s SpongeBob pro mobilní zařízení, počítače a další platformy.

SpongeBob’s Game Frenzy

SpongeBob's Game Frenzy je mobilní hra od Nickolodeon. Toto je sbírka rychlých a zběsilých mini her, které tvoří jedno z největších dobrodružství na Dně Oceánu.

Házet burgery, jíst zmrzlinu, chytat Planktona, jezdit na lodi, zvedat závaží, to jsou jen některé z bláznivých úkolů, které musíte splnit. Stiskněte, zatáhněte, nakloňte, protřepejte, přetáhněte a přejeďte trasu k cílové čáře a uložte Dno Oceánu a pamatujte, že pan Krabs řekl, že čas znamená peníze. Jinými slovy, toto všechno musíte udělat velmi rychle, pokud nechcete ztratit všechny tři životy. SpongeBob's Game Frenzy je klasická hra plná šťastných okamžiků se SpongeBob Square Pants.

Každá překážka, kterou překonáte, vám umožní přístup k nové mini-hře a pro lepší skóre musíte udělat ještě rychleji. Můžete také vyzvat své přátele a rodinu, aby zjistili, kdo získá nejvyšší skóre.

Hra stojí v obchodě Play store 2,99 EUR, ale pokud máte předplatné GameMine, je zdarma spolu s 1000 dalšími hrami.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated je obnovená edice klasické hry THQ z roku 2003! V této 3D hře pro PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch sledujte dobrodružství SpongeBob ze Dna Oceánu a dále. V této nové edici můžete hrát jako Sandy, Patrick nebo Squidward.

Hra má vtipnou zvukovou stopu s surf rockem. Grafika byla aktualizována a hra bude obsahovat nové boje s šéfem, stejně jako nový režim multiplayer. Pokud chcete znovu prožít své dětství, je to nejlepší způsob! Hra bude vydána 23. června 2020. Předobjednávka je k dispozici pro PC a Xbox One.

SpongeBob HeroPants

SpongeBob HeroPants byl založen na filmu SpongeBob: Houba na suchu. Bylo vydáno v roce 2015. Ve hře se splní sny SpongeBob. Naši hrdinové, SpongeBob, Patrick, Squidward, Sandy, Mr. Krabs a Plankton, musí překonat překážky, bojovat s šéfem a nakonec proniknout do zkreslené mysli SpongeBob. Tato hra byla vydána pro Nintendo 3DS, PlayStation Vita a Xbox 360. Hra je plná humoru a je skutečným potěšením hrát!

Další článek: I tohle je umění. Nakoupili haldu gadgetů od Applu, pak je zničili a vyfotili