Recenze Nokia 6020: malá šedá myš (přehled článků)

Recenze Samsung C200 - Oskar Po svém: zasloužíte si slevu - Nokia 3230: poprvé na vlastní kůži. Přečetli jste vše, co jste chtěli? Může vám napovědět pravidelný přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.

Recenze Nokia 6020: malá šedá myš
Na mobilní telefon jako je Nokia 6020 zřejmě řada lidí čeká. Nabídne jim totiž všechno, co potřebují, a nevypadá jako z cirkusu. Je to střídmý a konzervativní telefon střední třídy, jaký Nokii velmi dlouho chyběl. Přečtěte si podrobnou recenzi.

Recenze Samsung C200: ještě elegantnější a stále levný
Samsung C200 je telefon klasické koncepce, který vychází z povedeného modelu X100, nabízeného za lákavě nízkou cenu. Má elegantní, štíhlé tělo, kvalitní displej a špičkové vyzvánění. Funkcemi příliš nehýří, ale nabídne bohatý adresář a pohodlnou práci se zprávami. A co je nejlepší, skvělá cena zůstává zachována.

Oskar Po svém: zasloužíte si slevu
Oskar včera představil novou službu Po svém. Doposud jsme se s podobnou službou nesetkali u žádného našeho mobilního operátora, zaslouží si proto řádné probádání. Co služba přináší, jaké jsou podmínky a jak je pro uživatele výhodná?

Nokia 3230: poprvé na vlastní kůži
Včera jsme se poprvé „naživo“ dostali k funkční verzi chystaného levného smartphonu Nokia 3230. Přečtěte si, jaký opravdu je, co se změnilo od jeho listopadového představení, kdy se dostane na český trh ... a jestli se na něj vůbec máte těšit.

Nokia 7710: první uživatelské zkušenosti
Nokia 7710 je prvním komunikátorem Nokie s dotykovým displejem. Přístroj není určený jen pro práci, s megapixelovým fotoaparátem, rádiem nebo MP3 přehrávačem si užijete i spoustu zábavy. Již brzy se objeví na našem trhu, zatím si můžete přečíst o prvních zkušenostech jednoho z našich čtenářů. Článek je doplněn mnoha obrázky displejů.

Recenze Panasonic X500: fotomobil s osobností
Panasonic X500 má především stylovým uživatelům co nabídnout – je elegantní, má výsuvnou konstrukci, designem je svébytný a originalitu si zachovává i v uživatelském prostředí nabídky. Zalíbí se i vám?

Malý komunikátor MDA Compact se začíná prodávat
T-Mobile začne příští týden prodávat malý komunikátor MDA Compact. Funkčně odpovídá velkému MDA, díky svým rozměrům ale na pohled připomíná spíš chytrý telefon. Máme k dispozici podrobné parametry.

Neznámí výrobci: Pantech - véčka a špičkové displeje
Naše cesta za méně známým výrobcem povede opět do Asie. Mezi modely společnosti Pantech jsou téměř samá véčka s velice kvalitními displeji a zajímavým, netradičním designem.

Žebříčky: mobily od nejlepších k nejhorším
Prohlédněte si aktuální žebříček mobilních telefonů seřazený podle výsledků redakční srovnávací metodiky od nejlepších k nejhorším. Novinka: Motorola MPx220.

Kompletní průvodce mobilními viry
S viry, červy a trojskými koni, které útočí na chytré mobilní telefony, se v poslední době rozrhl pytel. Víte, čím se jednotlivé typy liší, jak současné viry škodí a čím se proti nim bránit? V článku najdete také kompletní přehled existujících antivirových programů.

Váš názor Další článek: Mobil Xplore M68 se systémem PalmOS: nový šafrán do zahrádky

Témata článku: Nokia, , Motorola MPx220, Nokia 3230, Nokia 6020, Panasonic X500, Samsung C200, T-Mobile MDA Compact, Pře, Přehled, Myš, MALA