RECENZE: OnePlus 8T – rychlík, jemuž k bezchybnosti schází jen dvě věci

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 27

Názory k článku

20. 06. 2021 09:40

8t jsem koupil před třemi týdny za 12800.Zatim nejlepší mobil co jsem měl v ruce.A že jich bylo.Naposled Samsung s10e. Předtím mi9 .Z 8t jsem musím říct nadšen.Zadny balast .Vše je bleskově rychlé a plynulé.Display famózní.Foťak fotí po poslední aktualizaci, která přišla asi před týdnem naprosto skvěle.Jen šíro má nějaké mezery v ostření.to jsou ale detaily pro šťouraly.Vydrz baterie je fakt na jedničku díky perfektní optimalizaci.. Telefonu dávám fakt zabrat a každý den mám večer kolem 35%.Jedine mínus je absence bezdrátového nabíjení na které jsem si zvykl.To ovšem plně nahrazuje 65w nabíjení které z nuly na 50 % nabíjí za 13 minut a do 100% za 37 minut přičemž se telefon a ani nabíječka, která je součástí balení vůbec nezahřívají.Co se týká ip68 tak ta tam je.Jen není oficiálně.Mrknete na šuplík na simku.Navic pro americký trh je oficiální.Mam pocit ,že i pro náš O2 .Ale stejně to pro případnou reklamaci nic neznamená.Jen ta oficialni certifikace stojí prachy navíc.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
28. 02. 2021 19:40

ze zabijaka je sebevrah.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
28. 02. 2021 19:14

"...tak­že v do­bě vy­dá­ní re­cen­ze už je jen ně­ko­lik týd­nů před vy­dá­ním je­ho ná­stup­ce."A co takhle vydat recenzi v době vydání telefonu?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
28. 02. 2021 19:10

Po Oneplus 8 (bez T - 256gb verze je za 15tis) jsem se díval a původně ho chtěl koupit, ale nakonec si říkám vždyť to za ty peníze nestojí a šel jsem do Mi Note 10 lite a jsem spokojený, x měsíců jsem vybíral nástupce G6 a když člověk vidí co za kolik se prodává...Amoled - zahnutí jsem se trochu obával, není tak agresivní, nic se mi za ty 3 týdny nespustilo omylem, naprosto ok a už jsem si i zvykl. Notch jsem hned skryl to je kktina totální a ani nevím, že tam je. Takže display supr, možnosti AoD ok.
Baterka, respektive výdrž ok 2 dny v pohodě (nonstop zaplá wifi, bt ..)
Výkonu to má hromadu, víc netřeba, na hry mám PC.
Foťák v pohodě, prostě mobil, na focení mám zrcadlovku.
Jinak to má i jack apod., takže supr.Jediné co je teda pitchovina maximální je čtečka v displayi, naštěstí čtečky nepoužívám, ale koupil jsem na to ochranné sklo (naštěstí jen za kilo v Alze v akci), precizně nalepím a pak čumím, že ten hnusný výřez ve skle co je kvůli té čtečce je viditelný všude, tmavé pozadí, bílé pozadí, cokoliv na telefonu děláte, máte hnusné kolečko kvůli čtečce u toho skla :D Takže to šlo hned pryč.Takže faj koupě a další 2, 3 roky klid doufám. Za 7400 (Mi Band 4 zdarma na CZC) ok telefon. Věci jako IP68, stabilizace (videa jsou prakticky nepoužitelná) atd. mi budou chybět, ale to už nic nenadělám.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (23)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor