Redmi má nová bezdrátová sluchátka a chytrý náramek. S cenou se vejdou do 1 300 Kč

Xiaomi rozšířilo nabídku příslušenství svojí dceřiné značky Redmi. Na český trh uvádí bezdrátová TWS sluchátka Redmi Buds 3 a chytrý náramek Redmi Smart Band Pro. Značka Redmi je tradičně levnější než mateřské Xiaomi, sluchátka se prodávají za 1 099 Kč a náramek za 1 299 Kč.

Redmi Buds 3

Redmi Buds 3 jsou True Wireless sluchátka s peckovou konstrukcí, prodlouženou nožičkou a 12mm dynamickým měničem. Hodí se i ke sportování, jsou odolná proti vodě a prachu podle stupně krytí IP54. O přenos zvuku se stará integrovaný čip Qualcomm QCC3040.

Klepněte pro větší obrázek

Sluchátka obsahují dvojici mikrofonů pro redukci šumu při hovoru. Aktivní potlačení hluku pro poslech ale neobsahují. S telefonem se propojí přes Bluetooth 5.2. Na jedno nabití vydrží hrát až 5 hodin. Dobíjecí pouzdro potom přidá dalších až 15 hodin, nabití sluchátek trvá půldruhé hodiny, nabití pouzdra ze sítě přes USB-C kabel o hodinu déle.

Redmi Smart Band Pro

Redmi Smart Band Pro je alternativní verzí sportovního náramku Mi Smart Band 6 mateřského Xiaomi, má ale trochu blíž hodinkám, a to díky širšímu 1,47palcovému AMOLED displeji s rozlišením 194 × 368 bodů a funkcí AOD (stále rozsvícený displej).

Klepněte pro větší obrázek

Náramek rozpozná více než 110 různých pohybových aktivit, včetně zimních sportů nebo tance. Monitoruje tep srdce, okysličení krve a dokáže upozornit na případné mezní stavy. V noci pak ohlídá kvalitu spánku. Energii zajišťuje baterie s kapacitou 200 mAh, na jedno nabití má náramek vydržet až 14 dní.

Váš názor Další článek: Praha hostí konferenci o bezpečnosti 5G sítí. Třetí ročník se zaměří na přelomové technologie

Témata článku: Redmi, , , , , , , Náramek, Band, Redmi Buds, Sluchátko, Smart Band, Bezdrátová sluchátka, Nabití, AOD,