Rouška tajemství se nadzvedává. Toto jsou první rendery Tab S7 a Galaxy Fold 2

Samsung si na srpen připravuje velkou představovací akci Galaxy Unpacked, na které představí spoustu novinek. Mezi nimi by měly být i tablety řady Galaxy Tab S7 a skládací Galaxy Fold 2. A právě jejich neoficiální rendery se již objevily na internetu, a z designu toho můžeme leccos okoukat.

Samsung Galaxy Tab S7

Již dříve na internet unikly informace o větší variantě Galaxy Tab S7+, na renderech se však prezentuje základní jedenáctipalcová varianta tabletu, která bude rámcově vycházet z designu Galaxy Tab S6. Tedy alespoň podle uniklých náčrtků v CADu, které se staly podkladem pro rendery. Novinka bude zacílena přímo proti iPadu Pro (2020)

Čekat tedy můžeme celokovové tělo, které bude mít na výšku 254 mm, tloušťka zařízení má „poskočit“ na 6,3 mm, což umožní zvýšení kapacity baterie na 7 760 mAh. Z přední strany však, mimo odlišné úhlopříčky displeje, oproti předchůdci nepoznáte žádný rozdíl, dost podobná bude i zadní strana, na které budou umístěny dva foťáky s LED diodou (případně tři snímače) a prohlubeň pro bezdrátové nabíjení a přenášení dotykového pera S Pen. Na úzkých kovových hranách budou připraveny čtyři reproduktory, základní ovladače, šuplík pro nanoSIM a microSD a samozřejmě také USB-C konektor.

Redakční představení tabletu Galaxy Tab S6:

Známy jsou i specifikace tabletu, který by měl pohánět Snapdragon 865 s 6GB RAM a 128GB úložištěm. Čtečka otisků bude umístěna na boku tabletu, biometrické zabezpečení doplní skener obličeje. Galaxy Tab S7+ má navíc nabídnout podporu 5G a obří baterii.

Samsung Galaxy Fold 2

Další dva rendery se týkají připravovaného skládacího hybridu Galaxy Fold 2. Z dřívějších úniků víme, že se máme těšit na zachování základních dimenzí skládačky, u které dojde ke zvětšení obou displejů. Vnější má narůst na úhlopříčku 6,23" při rozlišení 2 267 × 819 pix a poměru stran 25:9. Vnitřní displej bude mít úhlopříčku 7,7 palce při rozlišení 2 213 × 1 689 obrazových bodů. Dostane také poměr stran velmi blízko ke „standardnímu“ formátu 4:3, miniaturní průstřel nahradí velký výřez u Galaxy Fold.

Jak můžete vidět v naší galerii, fotomodul se bude výrazně inspirovat u řady Galaxy S20. Počty fotoaparátů a jejich přesná konfigurace, je zatím velkou neznámou. Samotné rendery se mohou od finální podoby přeci jen trochu lišit, každopádně, z pohledu designu, se u Galaxy Fold 2 nedočkáme žádné zásadní změny v konstrukci. Zvýšená odolnost a pero S Pen zřejmě budou jen zbožná přání...

Via Pigtou, Twitter

Váš názor Další článek: Xiaomi Mi Band 5 má větší displej, pohodlnější nabíjení a pořád skvělou cenu

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Galaxy Unpacked, Internet, Poměr stran, F +, Tab S, Pen, Displej, Render, Úhlopříčka,