Royole na negativní ohlasy nedal. Flexpai 2 má být ve všech směrech lepší

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 9

Názory k článku

25. 03. 2020 18:43

Byvší noname Ťaman se UČÍ setsakra RYCHLE - tohle již vypadá MNOHEM dovařeněji, PALEC ⬆ Jen ta odolnost flexdisplejů je a dle bazálních fyzikálních axiomů (v kostce, co je hodně pružné nemůže být zároveň i velmi nebo alespoň dostatečně tvrdé) zřejmě bohužel navěky zůstane prachmizernou Napadá mě jen jeden vývojový směr, jak by to šlo relativně rozumně zvrátit:
Nějakým pod elektřinou (napětí/proud/pole) rychle vnitřní strukturu měnícím a tak bleskem tvrdnoucím či naopak s vypnutím stejně rychle měknoucím alespoň povrchovým mikro/nano (samože plně transparentním a o to hůře nalezitelným/vyvinutelným) matrošem a to i jen v oblasti ohybu, zbytek by mohl být tuhý/tvrdý trvale. To by mohlo (byť třeba i jen částečně) pomoci. Třeba se to jednou povede Jinak u skládaček primárně sázím na po cimrmanovsku variantu brod aneb kompromisní brzkou hightech (r)evoluci právě ve směru tuhých a tedy tvdrých ploch a měkkého = pružného pouze ohybu. To je myslím v sériovce proveditelné v horizontu pěti let. Tedy nebudou-li nás furt prudit (rovněž povětšinou v Číně vznikající nebo s ní spojitost mající) globální velkoprůsery všeho druhu...Též je samozřejmě možný i dočasný útlum nebo klidně i finální konec spotřební produkce. Ostatně kde je dnes 3D und VR Taktéž je možná a z důvodu mnohem nižších nákladů + komplikací dokonce vysoce pravděpodobná (alespoň dočasná či - a to i trvale - paralelní) budoucnost ve stylu Surface Duo/Neo.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
25. 03. 2020 18:24

Jak je na té predvadecce ticho, to je až strašidelné. Z pohledu pozorovatele z poza obrazovky to působí, jako by to byl naprostý propadák. Frajer něco ukáže a nic, žádná reakce. V tu chvíli je mi ho až líto. MASAKR.
PREZENTACE PŘED PRÁZDNÝM SALEM SNAD BRZY ODEZNÍ.
Jinak oni si to cinanci moc dobře spočítali a já jim fandim. Byli první? Byli... Ukázali co umí a ač to nebylo 100%, tak to dokázali. Takový Fold není taky žádná 100% dokonalá masinka(ačkoli uznavam že dotazenejsi), ale Samsung na to měl léta praxe v oboru a hlavně v podstatě nekonečné zdroje.
Royalu šlo a jde jen o to získat strategického partnera a se ZTE určitě neudělá chybu.
Tahle dvojka už vypadá dobře... Myslím si že jakmile spojí síly, brzy bychom se mohli dočkat dalšího konkurenceschopného konkurenta pro Huawei a Samsung.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor