Rozlučte se s Android Pay, přivítejte Google Pay. Změn se bát nemusíte

Na podzim dorazily do Česka vymodlené platby mobilem Android Pay a dnes se s nimi loučíme. Ne, Google tuhle skvělou službu neruší, jen se ode dneška jmenuje Google Pay. Jinak vše zůstává tak jak znáte, dokonce ani aplikace se nemění, jen se během příštích dní přejmenuje.

Změny se dějí na pozadí, Google do služby integroval i některé starší platební produkty a do budoucna slibuje řadu dalších novinek. A tak mají přibývat příležitosti, kdy půjde zaplatit kartami, které máte přidané ke svému Google účtu – v mobilních aplikacích, na webu, přátelům (včetně těch, kteří nemají Googla Pay), nebo v kamenných obchodech po celém světě.

Aplikace dostává novou domovskou stránku, která dává rychlý přehled posledních nákupů, ukáže obchody v okolí, nabídne odměny a slevy u partnerských prodejců apod. Záložka patří nejen vašim kreditkám, ale můžete sem uložit i věrnostní a dárkové karty.

Takhle vypadá platba pomocí Android Pay. Jednodušší už to nebude:

 

Diskuze (16) Další článek: Xperia XZ2 Compact se ukazuje poprvé jako prototyp. Místo kvádříku přijde vanička

Témata článku: , , , , , , , Záložka, Rychlý přehled, Změna, Partnerský prodejce, Platba, Karta, #Android, Příští den, Česká republika, Celý svět, Google Pay!, Obchod, Skvělá služba, Kamenný obchod, Android Pay, Věrnostní karta, Kreditní karta, Aplikace,