S HTC Touch Pro2 je komunikace radostí

Kromě atraktivního designu nabízí HTC Touch Pro2 mnoho funkcí se snadným a rychlým ovládáním.

HTC Touch Pro2 je manažerským telefonem s velkým dotykovým displejem (3,6“), disponujícím rozlišením 480 x 800 pixelů. Majitelé tohoto přístroje ocení 5 řádkovou vyklápěcí klávesnici, která zaručuje snadné a rychlé psaní e-mailů. Velikost displeje oceníte v případě, že často píšete e-maily nebo dokumenty, ale také při surfování na internetu.

Čisté konferenční hovory kdykoli

Technologie Straight Talk™ zaručuje zvukově čisté a hlasité konferenční hovory. Jejich realizace je navíc velmi jednoduchá. Stačí, pokud v telefonním seznamu poklepete na své kontakty, resp. osoby, se kterými se chcete právě spojit. HTC Touch Pro2 je vybaven kvalitním reproduktorem a mikrofonem se schopností rušení hluku.Při konferenčních hovorech se tak můžete soustředit již jen na business.

Soutěžte o HTC Touch Pro2!

Rychlost a přehlednost je na prvním místě

HTC Touch Pro2 nabízí rychlé a přehledné ovládání, komunikace se stává s tímto přístrojem snadnější a efektivnější. V praxi to znamená, že telefon umožňuje řadu funkcí, které oceníte jak při vyřizování pracovních úkolů, tak i těch soukromých. Orientace v menu je přehledná a přepínání mezi jednotlivými funkcemi velmi rychlé.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

HTC Touch Pro2 ocení všichni ti, kteří potřebují být neustále ve spojení a mobilní telefon berou jako důležitého pomocníka v práci či soukromí.

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.HTC.com

Chcete HTC Touch Pro2 vyhrát? Máte šanci! Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Diskuze (1) Další článek: Týden Mobilně: Kterak Honza a Filip aplikaci vytvářeli

Témata článku: HTC, , , HTC Touch, HTC Touch 3G, Manažerský telefon, Radost, Přehledné ovládání, Pro +, Komunikace