S Oskartou bude možné volat a esemeskovat v jednom kuse

Akce Vjednomkuse umožní majitelům Oskaret volat o víkendu v síti Oskar za 1,50 Kč za minutu. SMS z Oskaret do sítě Oskar bude ve všedních dnech stát 1,50 Kč.

Tisková zpráva

Všichni stávající i noví majitelé Oskaret budou od počátku února až do konce dubna volat a posílat textové zprávy levněji. O víkendech budou hovory z Oskaret do sítě Oskar stát pouze 1,50 Kč (1,58 s DPH), tedy o polovinu méně, než činí běžná cena 3,15 Kč. Stejně výhodnou cenu - 1,50 Kč -  budou majitelé Oskaret platit i za každou textovou zprávu, kterou odešlou ve všední den.

„Oskar dokazuje, že nechce zvýhodňovat jen nové zákazníky, ale že myslí i na své věrné klienty,“ říká Sylvie Scott, vicepresidentka pro marketing a prodej. „Akce Vjednomkuse navíc dokládá, že s Oskarem nemusí zákazníci ztrácet čas vyhledáváním nejvýhodnější předplacené služby na trhu.  Vjednomkuse prostě účtuje nejvýhodnější cenu a zákazníci již jen mohou jednoduše volat či esemeskovat.“

Čím dříve si zákazníci Vjednomkuse pořídí, tíme déle mohou využít zvýhodněných cen. Zákazníci, kteří již Oskartu využívají, budou o nabídce informováni pomocí SMS a nižší ceny jim budou poskytnuty automaticky.

Do akce Vjednomkuse budou zapojeni dokonce i majitelé Vánoční Oskaret, a to od 1. března, kdy končí zvýhodněná sazba všech služeb v síti Oskar za korunu. Mimořádná akce potrvá od 1. února až do 30. dubna 2002. Nabídka se nevztahuje pouze na držitele speciální série Oskaret s tarifem 10 Kč/hovor.

Diskuze (147) Další článek: Plný ranec změn v Twistu

Témata článku: , , Kus, Mimořádná akce, Volat, Oskar,