S pevnou linkou od UPC ušetříte až stovky korun měsíčně!

Placená inzerce: Společnost UPC uvádí novou službu UPC Telefon – pevnou linku přes kabelovou televizi.

Společnost UPC znáte jako poskytovatele špičkové televizní zábavy prostřednictvím kabelové nebo satelitní televize. Mnozí využívají také UPC vysokorychlostní internet, který je uživateli hodnocen jako nejlepší na našem trhu.

obrázekTEL-250x200.jpg

Nová služba UPC Telefon využívá rozvody kabelové televize, jinak funguje naprosto stejným způsobem jako klasická telefonní linka, nejedná se tedy o telefonování přes internet. Co je na tom zajímavého? Jednoznačně cena. Například za stejné volání s tarifem Freetime UPC ušetříte měsíčně stovky korun oproti tarifu Telefon Standard od Telefonica O2 (viz. srovnávací tabulka). Výhodou je profesionální instalace za 1 Kč, možnost ponechat si své stávající telefonní číslo a získat moderní bezdrátový telefon rovněž za pouhou jednu korunu.

Hlavní přednosti UPC Telefon:

  • Denní volání mimo špičku, volání o víkendech a svátcích je bez výjimky zdarma. Pokud si vše sečtete, získáte celkem 239 dní, kdy voláte zdarma
  • Volání v síti UPC je rovněž zdarma, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
  • Cena telefonování do mobilních sítí je jednotná a je za míň než 5 Kč.
  • Volání do zahraničí je také výrazně levnější

Do konce března navíc můžete využít akční nabídky: První dva měsíce činí paušální poplatek za službu pouze 1 Kč a i po té je měsíční paušální poplatek výrazně nižší ve srovnání s dominantním operátorem.

Více informací o nabídce služeb UPC Telefon a on-line objednávky na www.upctelefon.cz/?cp1.

Další článek: Samsung E570: jak uspokojit ženu (test)

Témata článku: , , Srovnávací tabulka, Telefonní linka, Link, Meš, Satelitní televize, Společnost upc, Sto