Samsung chystá chytré hodinky Galaxy Sport. Víme, jak budou vypadat

Již pár týdnů víme o tom, že Samsung připravuje nové hodinky Galaxy Sport. Má se jednat o další generaci, která se dočká přejmenování z dříve používaného označení Gear. A samotný název Galaxy Sport zcela jasně ukazuje na to, že nový model bude nástupcem dva roky starých hodinek Gear Sport.

Hodinky z kódovým označením Pulse se objevily na náčrtcích v CADu, z nichž vznikly rendery, které můžete vidět v článku. Hodinky pro sportovce se budou částečně podobat současné generaci Galaxy Watch, zřejmě však přijdou o otočný prstenec, který je u hodinek od Samsungu stálicí již po několik generací. Jinak vypadají i boční tlačítka pro návrat zpět a pro přepínání mezi domovskou obrazovkou a hlavní nabídkou. Jak Samsung nahradí chybějící otočnou lunetu, zatím nevíme.

Hodinky Galaxy Sport budou přímým nástupcem Samsung Gear Sport:

Hodinky mají opět běžet na Tizenu a očekává se u nich podpora hlasového asistenta Bixby. Světlo světa by nové Galaxy Sport mohly spatřit již letos na jaře, představení hodinek by se mohlo odehrát souběžně se smartphony řady Galaxy S10.

Diskuze (15) Další článek: Apple prý snižuje produkci iPhonů o dalších 10 %

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Generace, Samsung Galaxy s, Označení, GAL, Samsung Gear Sport, Stará hodinky, Nová hodinky, Gear Sport, Hlavní nabídka, Současná generace, Chytré, Sam, Boční tlačítko, Domovská obrazovka, Jak