Samsung Desktop Experience: Galaxy S8 prý dostane své vlastní „Continuum“

Níže uvedený slide má pocházet z interní prezentace Samsungu Galaxy S8. Poodhaluje jednu z funkcí, kterou se zřejmě bude pyšnit Galaxy S8, a to spojení s periferiemi ve stylu Microsoft Continuum. V ideálním případě se aplikace z nabídky Posledních spuštěných aplikací po připojení k monitoru zobrazí v samostatných oknech a umožní vám s nimi dále pracovat.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung Desktop Experience má být variace na Microsoft Continuum

Celé řešení se nazývá Samsung Desktop Experience. Telefon je připojen kabelem přímo k monitoru, k ovládání systému je pak potřeba bezdrátová myš a klávesnice. A to vše má pomoci při práci s vašim Android smartphonem, který se vlastně přetransformuje do podoby jakéhosi Android „počítače“.

Pokus Samsungu o „Continuum“ ukazuje snahy o určité další odlišení v oblasti smartphonů. Zatím však nevíme, jak konkrétně má celé řešení fungovat. Bude třeba nějaká speciální krabička, kterou na slidu nevidíme, nebo bude opravdu stačit jen přímé připojení k monitoru? Jaké budou možnosti Androidu zobrazeného v počítačovém monitoru, budou zde např. k dispozici všechny aplikace a hry z telefonu?

Pokud se spekulace o Desktop Experience potvrdí, mohli bychom se detailů dočkat při oficiálním představení „es osmiček“ v dubnu v New Yorku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zatím nejpovedenější fanouškovský koncept Samsungu Galaxy S8. Jak se vám líbí?

Via Allaboutwindowsphone

Diskuze (5) Další článek: Qualcomm Snapdragon 835: Menší, úspornější a výkonnější [CES]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S8, Samsun, Sam, Bezdrátová myš, Galaxy s, Ideální případ, Samsung Galaxy s, Přímé připojení, Experience, Oficiální představení, DOS, Děs, Slepá ulice, Alla, GAL, Interní prezentace, Fanouškovský koncept,