Samsung Galaxy Camera: Chytrý foťák s Androidem

(Inzerce) Unikátní fotoaparát s nejnovější verzí operačního systému Android 4.1 pro všechny, kteří chtějí své fotografie sdílet online bez čekání.

Dnešní éra sociálních sítí si žádá okamžité sdílení zážitků online, jak jinak než prostřednictvím fotografií. V mnoha případech právě tento trend způsobil rapidní nárůst využívání smartphonů a tabletů vybavených fotoaparátem na úkor klasických digitálních foťáků a možnosti pořídit opravdu kvalitní fotografie. Pokud jste však stále příznivcem původního stylu a přesto chcete být IN a sdílet své životní okamžiky s přáteli, tak právě pro vás připravila společnost Samsung skvělou novinku tohoto podzimu – Samsung GALAXY Camera, první chytrý fotoaparát, který je skutečně připojený online. Vy tak můžete fotit, upravovat a sdílet své fotografie s ostatními snadněji než kdy dříve.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Nový Samsung GALAXY Camera dokonale kombinuje špičkový digitální fotoaparát přinášející skvělý fotografický výstup, řadu profesionálních režimů snímání a funkcí úprav s nejnovější verzí operačního systému AndroidTM 4.1 Jelly Bean a bezdrátovým Wi-Fi připojením. S pomocí série profesionálních režimů focení Smart Pro můžete vytvářet snímky s uměleckým duchem a nebát se zachytit například světelné stopy na rušné noční křižovatce. Technologie Photo Wizard nabízí 35 funkcí pro úpravu snímků přímo ve fotoaparátu bez použití přídavného zařízení. Uspořádat fotografie do složek, označit obličeje a sdílet fotografie online vám pomůže Smart Content Manager a Share Shot. Své fotografie můžete také automaticky archivovat na cloudové úložiště, takže se o ně nemusíte bát.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

A když k tomu připočteme 21x optický zoom pro jasný a čistý obraz, snímač BSI CMOS s rozlišením 16 Mpx pro brilantní barvy a rozlišení, 23mm objektiv s možností vytváření širokoúhlých fotografií v kvalitě neporovnatelné s fotografiemi pořízenými klasickým smartphonem, HD Super Clear dotykový displej s úhlopříčkou 12cm pro jednoduché ovládání a dokonalý výsledek. V rámci balení získáte navíc datovou SIM kartu od O2 s mobilním internetem na 3 měsíce zdarma a jste online bez omezení kdekoli.

Více na www.samsung.cz.

Další článek: dTest pro Android: informace vždy po ruce

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Camera, Chytrý, #Android, Přídavné zařízení, Camera, Sam, Okamžité sdílení, Galaxy c, Foťák, Samsun, Klasický smartphone, F +, , GAL, Digitální foťák, Fotografie pořízený, Fotografický výstup,