Samsung Galaxy S III: vládce galaxie [recenze]

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 330

Názory k článku

01. 01. 2013 20:20

Tento mobil mam a zatim se s nim seznamuji. Kazdopadne musim uznat, ze tohle je naprosto jina liga nez vse co jsem mel kdy v ruce. Podobne nazory, ze to je blbej telefon snad neni mozne ani brat vazne, tohle muze napsat jen nekdo kdo tento telefon nemel vubec v ruce.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
13. 11. 2012 09:03

Zdravím, nepochopil jsem co to tady jako řešíte....
Snad je na každém, co si koupí za svoje peníze..., mě osobně přijde nefér říkat, že SG III je shit, možná toto píší jen závistivci, kteří na něj nemají ani na žádný jiný SMARTPHONE a dělají zbytečné dusno.
Mě telefon naprosto vyhovuje ať je v jaké chce barvě, je rychlý, má stabilní systém, dostatek RAM paměti atp.
Na rozdíl od srovnatelných zařízení má slot na microSDHC karty a tudíž, pro mě neomezený prostor pro data.
Nikdo nikdy nevyrobí telefon, který by byl na 100%, i SG III má své mouchy, ale za 10 077 Kč, za které jsem ho pořídil je to velice slušný a kvalitní telefon.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
31. 07. 2012 12:27

Bohužel mě tenhle telefon velmi zklamal provedení. Všude se diskutovalo na téma použitích materiálů. Všichni tvrdily, že to bude odolné. A uups nemusel jsem provádět žádné zátěžové testy a po měsíci už vylezl první problém. více:http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php... Tam jsem po psal co si vlastně lidi kupují. Jednou jsem zkusil změnu z HTC a narazil jsem.Tak pozor. Ať se taky nespálíte.P.S. Po telefonátu se servisem jsem zjistil náhodou, že po uvedení dostali na sklad cca 100ks těch rámů (rám nejde vyměnit bez výměny LCD protože jsou spojeny). A po 14 dnech byli pryč. To mluví samo osobě, jaký to je výrobek.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
24. 06. 2012 15:30

Vzhled S3 se mi líbí, žádné ostré hrany a rovné čáry. Vše je pěkně zahlazeno a výborně ergonomicky tvarováno i display je mírně prohlý. Ale bojím se o něj (i když má GG2), telefon mi spadne tak 3x za týden :D Poraďte mi nějaké pouzdro.. chci ale aby stále vypadal tak pěkně :). Zatím jsem našel jen tohle, na e-shopu smartprislusenstvi .cz, ale poraďte klidně nějaké lepší… Díky :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
08. 06. 2012 16:04

Jedna z věcí, kterou u Samsungu nechápu, je kalendář. Galaxy Note (5,3", 1280x800) a Galaxy S 3 (4,8", 1280x720) mají v kalendáři možnost zobrazení Rok. Ale takový Galaxy Tab 7.7 nebo GalaxyTab 8.9 (oba 1280x800) možnost Rok nemají. Přitom na tak velkém displeji by to bylo krásně přehledné. Proč to cpou na malé displeje a na velkých to není?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
07. 06. 2012 02:37

Je to určitě hodně slušnej foun. I vzhledem se mi líbí. Otázka je, jak se projeví v praxi rozměrný display a čtyřjádro. I když ten processor se v drtivé většině času asi neprojeví nijak na baterii. Kromě nějaké hry stejně není soft, kterej by ta 4 jádra využil. Takže spíš technické lákadlo pro potencionální kupce, než prakticky využitelná věc (zatím).Jako největší brzdu, co mu podráží nohy je obří cena, kterou mnoho zájemců asi nezkousne. A než se ta cena dostane na nějakou přijatelnou úroven, bude tu takových founů od jiných výrobců dost a možná, že i lepších. A samozřejmě, že pro mnohé bude i nezkousnutelný příliš velký display. Přece jen, ovládat takové pádlo jednou rukou asi dokáží jen fotbaloví golmani, co mají rozpětí mezi malíčkem a palcem 30 cm. A taky se asi nenajde mnoho kapes, do kterých se tenhle foun vejde.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
06. 06. 2012 23:59

Přijde mi, že je tu až málo negativních reakcí na vzhled a použité materiály, přístroj jsem měl možnost ozkoušet i v porovnání s Galaxy Nexuse, SII i s Notem. S3 z tohoto porovnání vyšla vzhledově nejlaciněji, především záda vypadají jako z tržnice. Nedovedu si představit, že si koupím nejlepší smartphone na světě za 15K a bude vypadat takto. Rozhodně mělo být samozřejmostí se alespoň pokusit implementovat kov, který udělá i z horšího telefonu luxusní věc i na pohled. To se opravdu nepovedlo!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
05. 06. 2012 21:54

Nejhorší o čem se tady může psát je to kopírování mezi firmami !!!
Vždy musí být někdo první...
Výrobci jen vylepšují své modely již ověřenými aplikacemi pro NÁS !!!
Jak by se vám líbilo auto jen od jedné značky s volantem a jen jedna televize,která má dálkové ovládání...
Sám za sebe jsem rád že si výrobci různých značek,předávají (kopírují) různé aspekty svých výrobků..V tom je ta rozmanitost...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
05. 06. 2012 01:22

Moc jsem se na S3 těšil ale jeho uvedení smázlo pár chyb, které mu asi neodpustím.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
05. 06. 2012 00:15

Dnes som si SGS3 perfektne ošahal a stručne by som ho charakterizoval asi takto. Veľkosť nie je tragická, mobil sa ešte dá ovládať aj v jednej ruke, hoci sem tam treba telefón v ruke posunúť. Príjemne prekvapí váha a hrúbka, ktoré by som očakával skôr u menšieho telefónu. Je to veľmi svižný telefón, reaguje spontánnejšie ako môj HTC Sensation, rozlíšenie displeja je úžasné! S mobilom som s hral viac ako pol hodiny a nabitie batérie padlo o 4-5%, čo je fajn. Telefón sa zahrieva citeľne menej ako Sensation pri rovnakej činnosti. Sekvenčné fotenie u zabudovaného foťáku je skutočne super! Ale plast na zadnej strane sa trošku viac šmýka v ruke a pri ovládaní tlačidiel na spodnej strane telefónu jednou rukou musím telefón trochu prechytiť a telefón má tendenciu sa preklápať hornou časťou k zemi, pokiaľ ovládam práve SW tlačidlá pod displejom. Veľmi ma ale sklamaj displej. Je krásne jemný a všetko je krásne vyhladené, aj farby sú oproti SGS2 vernejšie, ale na priemom slnku je obraz horšie viditeľný než na mojom HTC Sensation! Pritom som skúšal automatické nastavenie jasu aj manuálne nastaviť maximálny jas.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
04. 06. 2012 22:15

Ta diskuze tady mi připomíná jednu scénku z filmu Piráti ze Silicon Valley, kdy se mezi sebou hádali vývojáři Apple. Lidi z Apple a lidi z Macu. A Jobs se tomu jenom smál a byl nesmírně spokojen.
Tak se chlapy schopte a kašlete na to. Kdo ten telefon chce tak si jej koupí a. A jestli si jej nechcete koupit tak ho alespoň neurážejte, hlavně že vy jste stvoření perpetum mobile.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
04. 06. 2012 20:06

A jeje. Děcka od Apple budou mít zase co porovnávat a hádat se kdo ho má většího :D Ten kopíruje toho ale že ten okopíroval toho už vlastně ani nevědí a tak podobně.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
04. 06. 2012 18:29

Novej vládce s mizerným foťákem, bez FM vysílače(skvělá věc), bez navigace... Při pripojení HDMI snad dokonce ani nelze používat USBHost.... Tohle nespraví ani 10 jader a 5Gb RAM....
Ikdyž u Androidů vlastně normálka :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 06. 2012 15:29

samsung je shit, a vy autoři jenom zveličujete tak bezcennný mobil, zamyslete se nad tím! kvalitní mobil znamená, Nokia, Apple, Sony, ale ne nějaká trapná LG, Samsung nebo HTC!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 06. 2012 11:18

Zdravím,
vlastním SGI už déle sleduji SGIII, ale bohužel díky absenci více operační paměti a procesoru vyráběného nejnovější technologíí jsem se pomalu smiříl s variantou, že sáhnu po jeho předchůdci SGII, který papírově má ve výbavě stejnou operační pamět, stejnou grafiku a rozdílný je displej (hlavně velikostně - což nemusí být vždy výhoda) a pak jediný dle papírových předpokladů viditelný rozdíl, ten procesor. Dost mě mrzí,že pro některé trhy bude dodávaná varianta s 2Gb pamětí ram a procesorem s novou architekturou. Po takové variantě bych sáhl hned a dal za tento model i více peněz s vědomím, že i když koncem roku přijdou telefony s novými procesory a operační pamětí 2Gb, že budu mít stále zařízení na špici.
Bohužel Samsung asi ví, že takhle by se chovala většina zákazníků a tak cena SGII prakticky neklesla nějak podstatně a například u vodafonu s paušálem je za skorem stejnou cenu jako nové čtyřjádrové HTC one X, což podle mě mluví za vše.
Jinak, když čtu v diskuzích články o kopírování iphonu a vychvalování jednoho či druhého. Tak co si budem namlouvat vývoj v každém oboru vychází vždy od toho co představí konkurence ať už více či méně a myslím, že je správné aby si každý výrobce při tvorbě nového telefonu vzal to nejlepší z toho co trh nabízí a následně to upravil a implementoval do svých produktů. Resp. pro zákazníka je to jen to nejlepší. Samozřejmě uznávám jablečnou firmu jako průkopníka v prodeji chytrých telefonů a jejich modely jsou jistě velice kvalitní, dobře odladěné a se zajímavým vzhledem. Taky aby ne když se zaměřují jen na jeden model, ale myslím, že ty rozdíly se v posledních dvou letech dost setřeli a konkurence je na podobné úrovni, zvláště v poměru cena/výkon vyznívá konkurence líp. Přijde mi například dost směšný aby se iphone 3Gs teď prodával u operátora (opět jsem se díval na vodafone) bez dotace v 8Gb variantě za necelých 10 tisíc

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (13)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 06. 2012 10:52

Ťamťung Korea už z principu nebrat, rychlokvaška vyrábějící bezduché placky. Ti, co si myslejí, že je tady srovnávání s iPhonem jsou vedle jak ta jedle. iPhone je dle mne zcela jiné zařízení, jiný typ mobilního zařízení. Ťamťungáci srovnávejte s HTC One X, S, se Sony Xperia S, s Huawei D Quad, s novým LG.....Stejně tak jinou kategorií jsou nově nokiácké windowsphony.. Po třech letech neustálého a nerovného boje se zoufalou podporou Ťamťungem člověk začne říkat - Ťamťung nebrat, ať je to mobil, televize či tablet.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
04. 06. 2012 10:16

Ahoj jejsou ty žabomyší války zbytečné ,každý ať si koupí co chce a na co má ,pro mě je důležitější když mě někdo poradí před koupí proč jo, proč ne a cena/výkon .telefon sleduji od prvních článků i zvažuji jeho koupení ,zatím jsem nokiák mám 8 nokii v řadě momentálně N8 a neznamená to že se mě nemůže líbit případně si koupit jiný od jiné značky .
co je supr na N8 foťák + video xenon blesk (používám ho jako hlavní foťák ) HDMI
co mě štve zamrzánání symbyanu chybějící aplikace co jsou jen na android
proč bych chtěl galaxi II-III ? stabilnější systém výkon , displej ,výdrž ,sms hlasem nahrávané , aplikace sledování zásilek ,pošta, PPL z čárových kódů ,
mám telefon jako nejpoužívanější věc denně 15-40 hovorů 1-4h na netu ,v autě z HF a foťák
snad bych překousl i tu cenu má někdo z vás srovnání dloudobější N8 / galaxi II nebo už jít do III nebo zůstat u N8 ?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 06. 2012 09:21

Od môjho HTC One X má zopár lepších parametrov no zato aj niekoľko nedostatkov. Závisí však na tom, čo najviac kto potrebuje. Mne vychádza One X ako ten lepší pre mňa.Dvojnásobok Drobbox Gigabajtov oželiem bez problémov (som zvedavý či využijem svojich 25+) zato by som mal problém zvyknúť si mať namiesto Polaris Office iba Polaris Viewer.Prostredie SIII. je tiež zaujímavé, aj to odomykanie, no to Počasie v Sense 4 by som proste nemenil!One X má režim videa a fotenia v jednom = nemusím prepínať žiadne tlačidlo a ponuka vľavo síce je chudobnejšia, no to nastavenie blesku je asi fakt jediná vec, čo najviac používam. Fotím dosť často a rád sa spolieham na automatiku. Nechcem stráviť pol života nastavovaním niečoho, čo dnes zvládne automatika celkom dobre (väčšinou na to aj tak nie je čas...).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
04. 06. 2012 08:58

Umí tento telefon také telefonovat? Jen se ptám, neb v recenzi jsem nenašel jak se vlastě s tímto mobilem volá, jak vypadají protokoly a tak. Nikdy jsem MT s androidem neměl, takže bych nějaké info ocenil. Nakonec je to hlavně telefon, ne?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
04. 06. 2012 01:09

Ať na to koukám jak na to koukám tak v tom jablečnou břečku nevidím! To jen iovce musejí pořád rejpat do Samsungu,že není schopen vyrobit vlastní originální mobil. Ehm tu vaši břečku samo sebou budou kopírovat,protože to je design který zvládne i malý děcko,který je jen trošičku graficky nadaný! Můžeme mi prosím někdo z iovcí laskavě vysvětlit v čem jsou ty vaše produkty o tolik lepší a co uměj navíc,že jste ochotni za pořád stejnej krumpl platit takový nehorázný love? Jen vám tam přidaj pár funkcí navíc řádně vymejou kebuly a vy si ho hnedle běžíte houfně koupit! Jinak mezi jednotlivými modely jablečné břečky nespatřuji pražádný rozdíl! Ono je asi lepší kopírovat sebe sama než vymýšlet něco nové což? Nejprve si zameťte bordel před vlastní moštárnou a pak se navážejte laskavě do ostatních! Jinak z mého pohledu telefon celkem super,ale ta velikost a ta cenovka je fakt úlet! Jinak já osobně sice mám mobil s Androidem,ale že bych z něj byl vypláclej to se říct nedá! Jen mě nebaví ty neustálý narážky iovcí tak jsem si s dovolení trošku rejpnul do nich!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (15)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
sta
04. 06. 2012 00:38

Jako vždy,nedospělý hádky lidí,kteří ten telefon nikdy neměli v ruce.Pokud je někdo fanda IP(proč ne)tak to nemusí troubit ve foru o SGIII.Proč stále přesvědčujete druhé o tom,že IP je nejlepší.Prostě si nechte svůj IP a ostatní ať si koupí co chtějí(nebo na co mají).Komouše na Vás,byl by jeden mobil(možná) a byl by klid.Jinak mám teď IP a zítra mi dojde SGIII, tak to posoudím in natura.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 23:30

Tady je zas nablito od militantních iPhonanistů co mají mindrák z konkurenčních hraček. Vaše starosti bych chtěl mít

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 23:28

Vy ňoumové, dejte mi konečně modrou verzi, vemte si mých 15 tisíc a dejte mi už pokoj!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
03. 06. 2012 22:04

Mít 4,3" a černou barvu, tak si ho koupím...ale bílou plachtu nechci...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 21:25

...recenze pěkná, telefon na první pohled taky... ale... Nerozumím tomu, že Samsung jako velmi bohatá společnost není schopna, kromě lidí kopírující výrobky Apple, zaměstnat inovativní designéry... Když se podívám na obrázky obsahu balení (i vlastní krabičky), tak vidím iPhone - vždyť to už musí být trapné i jim ne? A předpokládám, že Samsung si na 11.6. koupil lístky do první řady
...a je jen škoda, že žádný z pravověrných androidistů si tento telefon nekoupí, protože nemá tu jedinou a zásadní vlastnost = Mass storage

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (19)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 20:49

Fandům Androidu a Samsungu přeju, že se konečně dočkali nástupce SG2. Já jsem zvědav, jak bude "kontrovat" APPLE s iPhone 5?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 18:38

Já vám tedy nevím, ale nějak jsem nenašel nic co by dělalo tento telefon něčím vyjímečným, je to plasťák s velkým displejem, no nevím, ale myslím si že HTC One X je mnohem lepší, nemůžu si pomoct a je i levnější, u Samsungu je to hooodně přemrštěná cena, myslím že SGS II to nepřekoná, to byl a je Pan telefon.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 17:06

Teď ještě, aby Samsung začal vyrábět i verzi s HW klávesnicí jako má SE Xperia Pro a hned ho jdu koupit

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 16:50

Původně jsem se k tomuto nechtěl vůbec vyjadřovat, protože mi byly jasné tři skutečnosti:
1) bude tady více lidí, kteří prostě a jednoduše jenom z principu nenávidí Samsung (potažmo Android) a musí tady vyblít to svoje moudro - viz slovák, jiráň, vsechnovim co nic neví, a další. Vám doporučuji jít onanovat nad svoje ios zařízení, tady ty vaše moudra fakt nikoho nezajímají. Prostě sem jenom chodíte aby jste uboze nadávali, protože váš život je smutný.
2) pokud by recenzi napsal Honza Láska, tak by tu bylo zase nadávek že je placený samsungem, no aspoň vidíte, že nejen honza láska je z telefonu nadšený a já jsem za tu objektivitu rád.
3) hulán tu bude cobydup, divím se že ještě není.Nechápu proč má někdo pořád potřebu se do Galaxy S3 (potažmo Androidu) navážet? Tak se ti to nelíbí, tak se z toho klidně pos*er...mně se třeba taky nelíbí, je na mě moc velký, ale co jako? Je to z tohodle důvodu špatný telefon obecně? Předobjednávky a zástupy zákazníků před obchody při startu prodeje dávají tušit, že ten telefon bude prodejní hit stejně jako jeho předchůdci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (20)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 16:07

hezký den, podívejte se na http://goldenbiz.eu/index.php... . Mě to velice zaujalo. Nakupuji s pohodlí domova, to co potřebuji (za výhodné ceny) a můžu si ještě vydělat. Nejprve jsem nevěřila, ale až přišli na účet první korunky, byla jsem mile překvapená. Hlavní je si uvědomit, že firma funguje teprve krátce, proto mám já i Vy šanci se slušně uplatnit. Z videa jistě vše dobře pochopíte, proto když budete mít zájem se zaregistrovat, můžeme zůstat nadále v kontaktu. Ráda Vám poradím, předám svoje zkušenosti a když se Vám nebude dařit pomohu Vám.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 14:43

Blbečku Siri není to Tvoje dávno vymyšlené hlasové ovládání. Siri je úplně jinde. A jeho kopie S-Voice následně taky. Samsung zase kopíruje kam se podívá.Takže si to shrneme:1) Šikmoočci kopírují Apple (na těch odkazech toho zdaleka není vše) !!!
http://samsungcopiesapple.tumblr.com/...
http://samsungcopiesapple.tumblr.com/page/2... 2) Šikmoočci stejně sprostě kopírují i ten váš "volant a 4 kola" !!!
http://gemssty.com/2006/10/29/top-10-copycat... ... 3) Šikmoočci kopírují celá města !!!
http://bydleni.idnes.cz/cina-vybudovala-kopii-rak... ... Bude mít proti mě někdo konečně rozumné ARGUMENTY nebo se zase zmůžete na pouhé dětinské urážky a hlášky typu "já tam teda žádnou kopii nikde nevidím"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (12)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 11:57

kedy preboha prestanete považovať micro sim za mínus?
videl som tento telefón naživo, a musím uznať, že je to super telefón, akurát nemá Sense a ten displej, ktorý má môj HOX, takže tak :D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (23)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 11:57

On neumí tu feature, kterou potřebují všichni uživatelé Androidu a všichni pokročilí uživatelé telefonů, kteří nechtějí jen featurephone (dle jejich slov) mass storage, a přesto tu je chvála na ten telefon? Nechápu, jak je to možné. Třeba mi to vysvětlí uživatel anywherehome.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (23)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 11:52

Obávám se, že novináři mobilních serverů se již definitivně odstěhovali do zmiňované cizí Galaxie. Pokusím se o krátkou recenzi z naší planety: Samsung Galaxy S 3 za 15 000 vs nový ipad+nokia C 5-00 za cenu o pár set vyšší. Výdrž na baterie trojnásobná, nejde o pevnou linku, která vyžaduje každodenní nabíjení. Kvalita psaní na klávesnici nesrovnatelně lepší, kvalita hovorů nesrovnatelná, telefon se pohodlně drží, váhově o třetinu lehčí. V případě potřeby surfovat či dělat cokoliv jiného v návaznosti na internet vytáhnu ipad, kde začíná být relevantní srovnávání kvality obrazovky a operačního systému - výsledky si doplňte.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (19)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 11:32

Proboha opravte si po sobě ty hrubky: "modely Galaxy S a S II kralovaly androidím telefonům a často vítězili"

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 11:22

Nevim jestli nekdo nekdy v nejake recenzi konecne ozkouší tu funkci sledování očíHodne lidí by zajímalo jestli to funguje bezchybne a pod.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 10:12

no jak to tady ctu :D mel jsem SGS2 a ikdyz se muze zdat ze SGS3 neni tak prelomovy telefon, zmeny doznal ve vsech smerech (displej, procesor,baterie,LED,fotak,kvalitnejsi audio-Wolfson...) nejake softverove vychytavky mne zas tak moc neberou stejne to po rootu vyhazu...kazdopadne taky si myslim ze to s tou velikosti prepiskly ale marketing je marketing, 4,5"by mi stacilo. Co se tyce vzhledu je to subjektivni vec a nerekl bych ze je osklivy, ale v dobe uvedeni se mi SGS2 libila vic. Mozna je to zajimava zmena po tech Man in black modelech. Pro mne jsou mobily hoby takze urcite SGS3 koupim, lepsi model pro mne momentalne na trhu neni proto jsem prodal SGS2 s predstihem. ;) Ale kdo to toho neni az tak zazrany tak to za ty prachy nestoji. SGS2 byla a porad je jeden z nejlepsich mobilu na trhu a co jsem zkousel HTC One X tak bez displeje je lepsi nez HOX nemuzu si pomoct. Je rel.kompaktni, vykonna a pro vetsinu lidi vic nez dostacujici. A hlavne o dost levnejsi.A souhlas k kolegama, chce to lepsi korekci-spousta chyb, blbinky typu HTC a Nexus maji stejna soft.tlacitka nebo co to tam bylo (mozna mysleno jinak ale Nexus a HOX maji odlisne ovladani), dalsi kravina: SGS3 a SG Note nemaji stejne rozliseni (1028x720 vs. 1280x800) opet asi mysleno jinak ale v odborne recenzi by takove chyby nemeli vubec byt...a to jsem jeste nedocetl ani 4.stranu...dale si neodpustim mensi kritiku k obsahu recenze, prijde mi ze se detailneji nevenujete samotnim funkcim nebo odlisnostem od konkurence. Klidne se otrete o to ze nejde vypnout zvuk fotaku (souhlas, je to v dnesni dobe trapny) ale to, ze ma fotak HDR, panoramaticky rezim a k videu nenapisete ani slovo (ikdyz mate odkaz na video porizene drive) mne docela rozciluje. Nenapisete ani to, ze video toci se stabilizaci coz je docela podstatne i oproti konkurenci i starsim modelum.Otvor pro poutko nema!!! taky jsem se divil bude to chtit obal taky budu shanet... :)PS: co se tyce kopirovani, apple kopiruje sirokouhly displej v novem iphone5 :D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 09:53

Zajimalo by me jestly to ma zdirku na poutko?? Na obrazcich sem to nenasel.Na sgs2 mam poutko a pri foceni se nemusim bat ze mi telefon spadne....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (15)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 09:43

Přerostlý, předražený plasťák s ujetým designem, který v základu neumí ani editovat dokumenty?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (8)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 09:18

Prosím přečtěte si to po sobě. Druhá kapitola a už dvě nesmyslé chyby. Takže vlastně víme, že kryt z polykarbonátu " nese určitě víc než tenké plastové výlisky" a nebude "pošklábanej". Třeba to psala nějaká třináctka .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
03. 06. 2012 09:16

Vcera som bol v predajni vyskusat nazivo biely model, je naozaj velmi lahky, na displeji nie je sanca volnym okom vidiet pixel. Do ruky padne fajn, len ten leskly plast je na nic, klze sa v ruke a tiez na nom ostava kazdy otlacok. Fotak foti neskutocne bleskovo, to je fakt vyborne. Ako prvu tak dalsie v podstate okamzite. Na zivo je tiez krajsi ako na foto a videach a tie oble okraje su dobre pri drzani. Oproti napr. LG PRADA. Akurat ta velkost do nohavic, no neviem neviem... Cenovka 588 EUR na pulte. Este si to necham prejst hlavou a druhe obzretie :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 09:07

V recenzi pisete ze nova htc maji softwarova tlacitka tak jako galaxy nexus. Ktera to jako jsou prosim??? :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 08:53

Tak jestli suprovej čistej Android ICS + nadstavba touchwiz je vyladěný systém tak to hodně pochybuji.
Tento redaktor asi nepoužíval čistej android jako má např galaxy nexus, takže si myslí, že vodní kapky jsou nejlepší.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 08:52

Mám S2ku a také jsem si nejdříve říkal, že designově je S2ka hezčí. Potom se mi do rukou dostala S3ka a úplně jsem změnil názor, ty krásné zaoblené tvary a příjemná lehkost to jen podtrhují. Telefon opravdu vypadá jako oblázek z moře. Takhle můžu klidně říct, že S3ka je mnohem hezčí.
Jen mám trochu strach z toho zadního krytu a případných škrábanců.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 08:36

Skvělá recenze,díky.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 08:23

Velice dobrá recenze! Jinak tenhle Samsung se mi líbí víc než všechny ostatní, už to vypadá, že má svůj desing a nějaký svůj osobní tvar, takže za tohle Samsungu fakt velký plus;)
Ty featury jako screenshot prejetím přes display, ty se mi taky líběj, je to zajímavý nápad.
Co se mi nelíbí je pojmenování těch aplikací :D jako mít všude S? Jestli se nemýlím tak je to úchylka zavedená jinou firmou, tohle si opravdu mohli odpustit :D Navíc Sovce nezní vůbec hezky :D:D

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 06. 2012 08:19

telefon uz par dnu vlastnim, pouzivam a musim rict ze jako vlastnik SII a LG Prada je telefon zase o kus dal. Vydrz baterky je fakt oproti predchozim telefonum vyborna, s velikosti displeje to prestrelili a tim paden se telefon hur ovlada, ale neni to nic na co by neslo si zvyknout. Co mi trochu vadi je, ze zadni kryt bude mit sramy i kdyz se k nemu bude chovat clovek hezky, ale novej se da koupit za cca 300kc, takze to neni neresitelne.Ale mel bych 2 dotazy k funkcim, na ktere jsem uplne neprisel jak spustit.Tou prvni je vzbuzeni telefonu hlasem. Slysel jsem, ze by melo stacit vysloveni slova, ktere si sam nastavim a jakmile jej telefon uslysi, odemkne se... Nevim jak to spustitDruhou veci je kalendar, kde se v recenzich v mesicnim nahledu zobrazuji i svatky v jednotlivych dnech, ale na mem telefonu jmena nejsou a nevim kde tuto funkci zapnout.Dekuju za pripadne rady a pokud uvazujete o koupi, muzu doporucit

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (6)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
03. 06. 2012 01:37

Po přečtení celkem dobré recenze se nemohu ubránit. Prostě to nejde......největší radost z nového iPhone mají vývojáři Samsungu, protože je zase co kopírovat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (29)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
? Fre ddy  |  03. 06. 2012 01:13
03. 06. 2012 00:35

no takze co mame noveho, % u baterie, okopirovana siri, a dal, hm, nic , nic proti samsuntu ale po tom cirkusu co delali okolo asi kazdej cekal mnohem vic nez jen lepsi procesor, no a na prelomove produkty si asi budem muset pockat do 11.6 a WWDC

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (17)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor