Samsung na značkových prodejnách nadělí k „áčkům“ náramek Smart Charm

Ve spojitosti s blížícím se svátkem zamilovaných připravil Samsung menší prodejní akci. V rámci ní obdaruje nové majitele „áček“ fitness trackerem Smart Charm. Do akce jsou zapojeny nejen letošní modely Galaxy A3 (2017) a Galaxy A5 (2017), ale také loňské modely Galaxy A3 (2016) a Galaxy A5 (2016).

Klepněte pro větší obrázek
 rámci akce „Dokonalý pár“ můžete k nově zakoupenému „áčku“ dostat zdarma jednoduchý chytrý náramek (obr.: Facebook Samsung Česko a Slovensko)

Pokud si tedy jeden z těchto modelů pořídíte ve značkové prodejně Samsungu, dostanete zdarma náramek Smart Charm v hodnotě 999 Kč. Akce platí od včerejška a pouze do vyprodání zásob. A jaké jsou možnosti Smart Charm? Jedná se o jednoduchý doplněk na zápěstí, který měří ušlou vzdálenost, počet kroků a spálené kalorie. LED dioda na náramku vás může upozorňovat třeba na příchozí hovory a nepřečtené textovky. Naší redakční recenzi Smart Charm si můžete přečíst zde.

Zdroj Facebook Samsung Česko a Slovensko

Diskuze (5) Další článek: Máte strach z bakterií? Nový mobil od Kyocery můžete čistit mýdlem a vodou

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy A3 (2016), Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2016), Samsung Galaxy A5 (2017), Prodej, Sam, Vyprodání zásob, Fitness tracker, Samsun, Pro +, Samsung Česko, Módní doplněk, SMA, Theater, Náramek, Kalorie, Facebook Samsung,