Samsung oznámil dostupnost, barvy a ceny obalů a krytů pro Galaxy S9

Spolu se smartphony řady Galaxy S9 začíná Samsung na českém trhu prodávat i celý segment originálních obalů a pouzder. Základním krytem bude letos jednoduchý Silicon Cover, který bude k dostání v černé, šedé, modré a růžové. Jeho cena je stanovena na 599 Kč. O dvě stovky dráž budete moci pořídit nejnovější „pletený“ kryt Hyperknit Cover, který bude v dostání v šedém a červeném provedení. Flip z horní hrany obepíná i displej, takže by ho mohl ochránit i před nešetrnými nárazy.

Nabídku krytů na zadní stranu telefonu doplňuje semišový Alcantara Cover. Obal na zadní straně nabídne imitaci kůže, ovšem v případě znečištění jej můžete bezpečně umýt vodou a mýdlem. Flipová pouzdra začínají na metě 1 399 Kč v podání ClearView Coveru s poloprůhledným flipem, přes nějž prosvítají základní stavové informace. V zavřeném stavu zvládnete přes kryt přijmout hovor, bonusem je pak složení pouzdra do podoby stojánku.

Některá z nových pouzder jsme si již ukázali na videu:

O dvě stovky navíc stojí flipové pouzdro LED View Cover, které přímo na flipu nabídne sadu LED diod, které vás informují o čase a dokáží nastaveným logotypem (kombinací diod) upozornit na volání určité osoby. V pouzdru je nově k dispozici i řada barevných LED. Trochu specifičtěji zaměřený je tvrzenýc ochranný zadní kryt Protective Standing Cover, který telefonům přidá pár milimetrů navíc, ovšem za to k S9 přidruží odolnostní normu MIL-STD810G. Pouzdro se stojánkem bude k dispozici ve stříbrném a černém provedení za 999 Kč.

Diskuze (3) Další článek: Jak by vypadal Galaxy S9 s výřezem v displeji? Napoví představy designéra

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Alcantara cover, Poloprůhledný flip, Semiš, Obal, Horní hrana, Stojánek, LED View, Dostupnost, Zavřený stav, DOS, Odolnostní norma, Základní kryt, Český trh