Samsung potvrdil specifikace sluchátek Buds Live. Ve hře je ANC i detekce pádů

Když se daří, tak se daří. Poslední týdny doslova nabité informačními úniky týkajícími se mobilních produktů od Samsungu, nemají na svědomí jen externí subjekty ale také sám jihokorejský výrobce. První tiskovou fotku Galaxy Note20 Ultra měla na svědomí ukrajinská pobočka Samsungu, dnes vám zase můžeme potvrdit název připravovaných sluchátek Galaxy Buds Live i některé jejich funkce. Samsung totiž s předstihem umístil na Google Play aplikaci Galaxy Buds Live Plugin.

Tento plugin pro aplikaci Galaxy Wearable sice zatím nelze stáhnout, na čtyřech screenshotech se však dozvíme vše podstatné. Screeny v prvé řadě potvrzují podporu aktivní redukce šumu (ANC), takže budou moci Galaxy Buds Live konkurovat sluchátkům AirPods Pro. Každá z „fazolek“ bude mít navíc z vnější strany touchpad. Na stisk a podržení prstu půjde nastavit vybraná akce, např. pozastavení hudby nebo aktivace ANC. 

V mobilní aplikaci si dále nastavíte ekvalizér, umožníte hlasové předčítání příchozích notifikací nebo můžete sluchátka na dálku vyhledat. V uživatelském manuálu se dočtete, že zvuková kvalita bude hodně záležet na tom, jak přesně si sluchátka nasadíte. Správné vložní sluchátek bude indikovat dobře slyšitelný zvuk, pokud vám přijde některé ze sluchátek slabší nebo dokonce nebude zdánlivě hrát, bude třeba pozici „fazolky“ nepatrně upravit.

Hodinky budou dále podporovat měření EKG a detekci pádů. Pokud někde spadnete, hodinky budou minutu zvonit. A pokud na zvuk nebudete reagovat, bude vašim nouzovým kontaktům zaslána informace o vaší aktuální pozici včetně pětisekundové zvukové nahrávky. Hodinky Galaxy Watch 3 budou mít reproduktor, takže si s nimi zavoláte i ze zápěstí. Do hry přijdou i nová gesta, sevřením a následným natažením dlaně přijmete hovor, zatřepáním zápěstí hovor automaticky odmítnete. Hodinky budou spolu s dalšími produkty představeny 5. srpna v online streamu na YouTube.

Zdroj Google Play, XDA

Diskuze (2) Další článek: Vstupte do světa obživlých dinosaurů. Ve virtuální realitě v obchodním centru

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Buds Live, Samsun, Ultra Galaxy, XDA, Aplikace, Sluchátko, Fazolka, Africký národní kongres, Detekce, Fazole, Galaxy Wearable,