Samsung představil svůj „Razr“: tenké véčko se vším všudy

Samsung představil na veletrhu Expo Comm Wireless v Koreji svůj nový model SCH-V740, který je až nápadně podobný Motorole Razr V3. Jedná se o véčko s tloušťkou pouhých 14,5 mm, Razr je však se svými 13,9 mm ještě tenčí. Celkové rozměry nového Samsungu jsou 98 × 51 × 14,5 mm a hmotnost 98 g.

 

Do útlého těla se vešel velký TFT displej s velmi jemným rozlišením 240 × 320 bodů a podporou 262 tisíc barev, který doplňuje vnější barevný displej s rozlišením 96 × 96 bodů. Ve výbavě nechybí Bluetooth, fotoaparát s rozlišením 1,3 MPx a samozřejmě přehrávač MP3. Pro jeho snadné ovládání slouží tlačítka na předním krytu.

Telefon je určen pouze pro sítě CDMA 1× EV-DO. Na korejském trhu se zřejmě objeví také Motorola V3 Razr upravená pro provoz v těchto sítích. Bude navíc doplněna o megapixelový fotoaparát a plnohodnotný přehrávač MP3. Vedle sebe se rázem objeví dva téměř identické telefony různých značek.

Na serveru SlashPhone.com je několik fotografií přímo z výstavy:

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Po vzoru Razru má i Samsung tenká zesilovací tlačítka na boku horní části • tlačítka pro ovládání MP3 přehrávače • klávesnice je oproti Razru příliš obyčejná

Více fotografií najdete zde.

Diskuze (15) Další článek: Papyrus: strčí kalendář do kapsy

Témata článku: Samsung, , , Motorola Razr, Motorola Razr V3, Ráz, Samsun, Pře, Sam,