Samsung stále neví, kdy začne prodávat Galaxy Fold. Nabízí storno objednávek

Prodeje Samsungu Galaxy Fold měly v USA odstartovat 26. dubna, ovšem kvůli problémům s displejem museli jihokorejci stáhnout veškeré testovací vzorky a pustit se do vylepšení konstrukce Foldu. Původně se hovořilo o tom, že Samsung oznámí „co dál“ již za dva týdny, ovšem podle e-mailu, který zasílá americká pobočka všem těm, kteří si skládací hybrid předobjednali, je zřejmé, že se čekání na komerčně dostupnou verzi ještě protáhne.

Samsung v e-mailu nabízí vrácení peněz všem, kteří si Fold předobjednali, a jsou zklamaní ze zpoždění. Jihokorejci jim vrátí peníze v plné výši. Pokud se však někteří ozvou, že na skládací hybrid i přesto hodlají čekat, Samsung je i nadále nechá zařazené na čekací listině. Jako stěžejní je bráno datum 31. května. Pokud se američtí zájemci do tohoto data neozvou a Samsung neoznámí, že by Fold stihl uvést na trh ještě v květnu, budou předobjednávky zrušeny přímo ze strany Samsungu.

Samsung v e-mailu uvádí, že stále nezná nové datum zahájení prodeje, a že další informace o Foldu zveřejní v následujících týdnech. Vypadá to tak na velké zpoždění, které by mohlo původně druhý v pořadí, Huawei Mate X, rázem katapultovat na první místo. Skládací zařízení od Huawei má jít do prodeje v létě, a je možné, že přepracovaný Galaxy Fold půjde na pulty obchodů až po něm. Náš první pohled na uživatelské rozhraní Samsungu Galaxy Fold si můžete přečíst zde.

Realita je něco jiného než laboratorní podmínky. A už to zjistil i Samsung:

Zdroj Phonearena

Diskuze (5) Další článek: Černý žralok připlaval do Evropy. Testujeme herní smartphone Xiaomi Black Shark 2

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Fold, Jihokorejec, Datum, Attention, F +, Hybrid, Huawei Mást X, Storno, Pro +, Objednávka, Fold, Samsun