Samsung tento týden představí Galaxy S4 Mini

Samsung se tento týden chystá oficiálně představit model Galaxy S4 Mini. Z uniklých snímků již známe vzhled zařízení a internetem kolují první neoficiální specifikace. Galaxy S4 Mini se bude prodávat ve verzi s jednou či s dvojicí SIM karet v černé a bílé barevné variantě. Jednosimkový model dostane do vínku čtyřjádrový procesor Exynos, dvousimkový model bude muset vzít zavděk dvoujádru od Samsungu. Základní hardwarové parametry pak doplňuje 4,3" qHD displej, 8Mpix fotoaparát, Wi-Fi a GPS. Kapacita baterie je v tuto chvíli neznámá. V základu najdeme Android 4.2.2 s grafickou nadstavbou TouchWiz Nature UX.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Uniklé fotografie Samsungu Galaxy S4 Mini.

Samsung Galaxy S4 Mini se má do prodeje dostat na přelomu května a června, předpokládáme však vyšší cenovku, než v případě Galaxy S III Mini (7 990 Kč). Představení Galaxy S4 Mini by se mělo odehrát v tomto týdnu, takže vám již brzy přineseme detailnější informace.

Diskuze (6) Další článek: O2 ruší hlasové tarify, zůstane jen internet. Volat budeme přes Skype

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung Galaxy S4 mini Duos, Samsung Galaxy S4-A, Pře, Mini +, Min, Mini, Týden, Samsun, Sam, Galaxy s, GAL