Samsung v ČR aktualizuje Galaxy Note 4 na Marshmallow

Jihokorejský výrobce pokračuje s firmwarovými aktualizacemi svých modelů na Android Marshmallow, a tentokrát se dostalo i na téměř dva roky starý tabletofon Galaxy Note 4.

Firmwarový update o velikosti 1,3 GB nese označení N910FXXU1DPD3 a povyšuje verzi systému na Android 6.0.1 Marshmallow. Grafická nadstavba TouchWiz doznala drobných úprav, objevuje se i funkce z Galaxy Note 5 - psaní poznámek na zamknutém displeji. Stačí vytáhnout stylus a začít kreslit po displeji, tahy perem jsou bílé, pozadí zůstává černé.

V ČR tentokrát s aktualizací nejrychleji přispěchal Vodafone, zbylí operátoři na uvedené aktualizace teprve čekají. To stejné platí i pro modely z volného trhu. Předpokládáme však, že na zbývající modely by se mohla aktualizace rozšířit již v průběhu několika týdnů. Recenzi Samsungu Galaxy Note 4, zatím posledního tabletofonu s perem S Pen, který se objevil v Evropě, si můžete přečíst zde.

Diskuze (5) Další článek: Jak se natáčí s Jágrem: Podívejte se, jak vznikala reklama na Huawei P9

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Starý tablet, GAL, Sam, Note, Mars, Zbývající model, Samsun, Firmwarový update, Akt, Bílé pozadí, Galaxy note, Poslední tablet, Galax Note