Samsung v ČR aktualizuje Note 8 na Oreo. Nyní už i z volného trhu [oživeno]

Začátkem března začal Samsung v ČR aktualizovat loňské Galaxy S8 a Galaxy S8+ na Android Oreo, a koncem března se na řadu dostává tabletofon Galaxy Note 8. V průběhu včerejška a dneška spustil Samsung velkou vlnu aktualizací ve velké části Evropy, updatu se např. dočkalo Slovensko a Polsko, ovšem zatím jen v případě úzké množiny modelů (ORX, resp. XEO).

Aktualizační balíček má pro evropskou verzi telefonu označení N950FXXU3CRC1 a velikost téměř 1,5 GB. Seznam změn zahrnuje nové funkce od Samsungu i přídavky, pod které se podepsal novější Android Oreo. Čekejte tedy mj. vylepšení principů biometrického zabezpečení (obličej, otisků prstů, skeny duhovky), úpravy zástupců rychlého přístupu, přepracování domovské obrazovky novou klávesnici od Samsungu či vylepšení celkového výkonu telefonu.

Jakmile bude update na Oreo dostupný i v ČR, budeme vás informovat.

Introduction video k Samsungu Galaxy Note 8:


Oživeno 1.4. 9:00: Samsung začíná postupně aktualizovat Galaxy Note 8 i na našem území. Aktualizace se tak již dočkali uživatelé Notů, které byly pořízeny u operátorů O2 a T-Mobilu. Modely z volné distribuce a také od operátora Vodafone na zpřístupnění aktualizace teprve čekají.


Oživeno 10.4. 10:30: Samsung počínaje dnešním dnem rozšířil dostupnost aktualizace i pro Galaxy Note 8 z volného trhu. Aktualizační balíček má velikost 1 471,27 MB, jeho stažení se vám nabídne, buď automaticky, nebo jej můžete vynutit přes Nastavení - Aktualizace softwaru - Stáhnout aktualizace.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Detaily aktualizace Galaxy Note 8 na Android Oreo

Aktualizace přináší spoustu novinek, jejichž výčet se můžete dočíst např. zde. Při aktualizaci redakčního telefonu nedošlo k žádné ztrátě dat. 

Diskuze (40) Další článek: Jak poznat, že byl váš Facebook zneužitý firmou Cambridge Analytica?

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Nastavení, Loňský Galaxy, Biometrické zabezpečení, Slovensko, Vylepšení, Dnešní den, Velká část, Domovská obrazovka, Velká vlna, TMZ, Introduction video, Evropa,