Samsung vydal zářijovou aktualizaci zabezpečení. Updaty jsou již v Evropě

Stejně jako každý předešlý měsíc, od října loňského roku, symbolizuje začátek září vydání nové aktualizace zabezpečení od Samsungu. Nejnovější nese označení SMR-SEP-2016, a její detaily se můžete dočíst na blogu Samsung Security.

Klepněte pro větší obrázek
Detaily zářijové aktualizace zabezpečení od Samsungu

Součástí zářijové aktualizace zabezpečení je přítomno 66 opravných patchů od Google, ke kterým Samsung přidal i devět vlastních oprav. Z pohledu bezpečnosti ale u osmi z nich neodhalil základní detaily, takže se dozvídáme jen o úpravě balíčku SystemUI, který mohl být prolomen díky chybějící kontrole „null pointeru“ u driveru fimg2d.

Zářijová aktualizace se pomalým tempem dostává i do samotných smartphonů, zprávy ze zahraničí potvrzují, že Samsung pomalu spouští aktualizace v Evropě pro modely Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge. Aktualizace zabezpečení se vám může sama objevit v horní liště, případně můžete zkusit aktualizovat přes nabídku - Nastavení - Zamykací obr. a zabezp. - Další nastavení zabezpečení - Aktual. zásad zabezpečení - Zkontrolovat aktualizace. Mnohem pravděpodobnější je však to, že se zářijová oprava zabezpečení „přilepí“ k další firmwarové aktualizaci.

Diskuze (3) Další článek: Reparát vypadá nadějně. LG V20 cílí na audiofily a videoblogery

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Akt, Samsun, Začátek září, Zářijová aktualizace, Zář, Samsung Security, Sam,