CES

Samsung získal 35 ocenění v rámci CES 2017 Innovation Award

Samsung dnes prostřednictvím svého oficiálního blogu oznámil, že získal 35 ocenění CES 2017 Innovation Awards. Jedná se o ceny, které jsou udíleny v rámci každoročního veletrhu CES v Las Vegas, který se uskuteční v lednu příštího roku. Aby mohlo dojít k ocenění, musí výrobci svá klíčová zařízení „zaregistrovat“, následně jsou zařízení posouzena, vyhodnocena oproti konkurenčním modelům, a poté dojde k udělení cen v rámci jednotlivých kategorií.

Z pohledu mobilní divize došlo k ocenění třech produktů. Prvním z nich jsou hodinky Gear S3, které se začaly teprve nedávno prodávat v USA a ve Velké Británii. Na český trh by se hodinky měly podívat v průběhu listopadu.Druhým oceněným „mobilním“ produktem jsou nové černé brýle Gear VR pro virtuální realitu, jejichž recenzi aktuálně připravujeme. Třetím oceněným produktem je mobilní prostorová kamerka Gear 360, jejíž recenzi jste si u nás mohli přečíst již v průběhu července.

Detaily oceněných produktů, a za co byly oceněny, budou zveřejněny až u příležitosti lednového veletrhu CES v Las Vegas.

Via Samsung News

Diskuze (15) Další článek: Qualcomm má brzy představit nejrychlejší rychlé dobíjení pro mobily

Témata článku: Samsung, , , , , Rám, Mobilní produkt, Sam, Ocenění v, Innovation Awards, Konkurenční model, Průběh července, Každoroční veletrh, Oficiální blog, Innovation award, Udělení, Samsun