Sazkamobil láká na předplacenku. Každou aktivaci odmění 10 GB dat, ale jen do začátku prázdnin

Virtuální operátor Sazkamobil připravil akci, pomocí níž chce nalákat nové zákazníky k využívání předplacené karty. Každého, kdo si do 30. června 2023 koupí a nejpozději do dvou dnů od nákupu aktivuje novou předplacenou SIM kartu, odmění jednorázovou porcí 10 GB dat zdarma. Akce platí jak pro SIM karty pořízené online, tak i v jednom z více než 7500 prodejních míst s terminálem Sazky.

Klepněte pro větší obrázek
Předplacenku lze pořídit online i fyzicky na terminálech Sazky

Podle podmínek akce stačí zakoupit předplacenou fyzickou SIM kartu nebo eSIM za 150 Kč, do dvou dnů ji aktivovat (tzn. provést první odchozí hovor nebo čerpat nějakou jinou službu) a následně během dalších dvou dnů odeslat SMS na číslo 8866 ve tvaru „D11“ pro vyzvednutí odměny 10 GB dat zdarma. Na kartě je přednabitý počáteční kredit, žádné další dobití pro získání dat zdarma není třeba dělat.

Kartu Sazkamobilu tak lze využívat jako jednorázovou datovku s 10 GB dat, po jejich vyčerpání zakoupit novou a na ní opět aktivovat balíček. Data je bohužel nutné vyčerpat do 30 dní od jejich připsání, takže s nimi pokryjete jenom zhruba první polovinu letních prázdnin. „Datový balíček 10 GB je možné čerpat v průběhu jednoho měsíce od jeho aktivace. SIM karty zakoupené v poslední den akce, tedy 30. 6. 2023, je nutné aktivovat nejpozději do 2. 7. 2023,“ upřesňuje ředitel Sazkamobilu Jan Schmiedhammer.

Virtuál se navíc rozhodl prodloužit slevy na datové balíčky 5 GB, 10 GB a 50 GB, zavedené k nedávnému výročí Sazkamobilu. Příslušný balíček lze aktivovat v mobilní aplikaci, online samoobsluze, na zákaznické lince nebo přes SMS kód. Podrobněji o této akci jsme psali zde.

Diskuze (22) Další článek: Apple spolupracuje s Googlem. Vznikla iniciativa, která má zabránit špehování pomocí lokátorů

Témata článku: , , , , , , Jan Schmiedhammer, Předplacenka, Data, Prázdniny, Aktivace, Karta, GB data, Sazka, Letní prázdniny