SAZKAmobil odměňuje zákazníky za dobití

(Inzerce) Je to více než 8 měsíců, co SAZKAmobil vstoupil na trh a zčeřil stojaté vody českých mobilních operátorů. Za tuto krátkou dobu získal téměř 100 000 zákazníků.

Vyberte si odměnu za dobití

Základní nabídka od SAZKAmobilu je volání za 2 Kč/minutu a SMS za 1,50 Kč do všech sítí. Stačí si ovšem dobít alespoň 300 Kč a celý následující měsíc (nebo pokud ji nevyčerpá) může zákazník využívat jednu z 3 odměn za dobití.

Nejen díky výhodným cenám se SAZKAmobil za poměrně krátkou dobu velmi dobře etabloval na českém trhu.

Levné volání a SMS – pokud si vyberete tuto odměnu za dobití, tak celý měsíc voláte za 1,50 Kč/minutu a SMS Vás stojí jen 1,30 Kč do všech sítí.

Mobilní internet ZDARMA – s touto odměnou získáváte 300 MB dat na měsíc ZDARMA. Dobitý kredit 300 Kč pak můžete využít na volání za 2 Kč/minutu a psaní SMS za 1,50 Kč, popřípadě si za něj můžete zakoupit další balíček.

Touto reklamou SAZKAmobil míří hlavně na mladší cílovou skupinu, která preferuje data. Stejně tak je tomu i následujících 2 spotů, která jsou určena pro online komunikaci.

Volání do sítě SAZKAmobil ZDARMA – odměna je určena všem, kteří mají rodinu nebo přátele u SAZKAmobilu. V rámci ní lze využít 1 000 volných minut v síti SAZKAmobil.

Vsaďte si SAZKAmobil šanci!

A to není zdaleka všechno. Při každém dobití má zákazník možnost vsadit si a vyhrát v SAZKAmobil šanci! Ve hře je vždy minimální jackpot 250 000 Kč, jehož aktuální hodnota je neuvěřitelných 500 000 Kč! Příští losování proběhne v pondělí 6. října. „Šance na výhru je opravdu veliká, u  SAZKAmobilu totiž vyhrává každý pátý! Za 8 měsíců jsme odměnili více než 25 000 zákazníků a rozdělili mezi ně více než 1 200 000 Kč“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Druhou kampaň připravila agentura VCCP. Hlavní roli opět hraje Šťastná SIMka.

Více informací naleznete na: http://www.sazkamobil.cz/.

Další článek: Podívejte se na připravovaný Android L v Galaxy S5

Témata článku: , , Sazka, Dobití, Dobitý kredit, Jan Schmiedhammer, Celý měsíc, Základní nabídka, Levné volání a SMS, Zak, Zákaz, Vcc