Screenprotector.cz: neviditelná ochrana displeje

(Placená inzerce)Displej mobilního telefonu je neustále vystaven velkému riziku poškození, chraňte jej fólií Screenprotector.cz.
Denně nosím v kapse svůj mobilní telefon. A zrovna v té správné, s klíči, mincemi a dalšími úžasnými předměty, které dokonale zkrášlují obal mého přístroje. Nikdy se to neodnaučím. Znáte to, zvyk je železná košile. Snažil jsem se přestat, ale je to silné jako droga.

 

Rozhodl jsem se, že se pokusím ochránit alespoň to nejcennější – displej telefonu. Rok od roku s každým novým modelem je větší a barevnější a díky tomu i náchylnější na poškrábání. Zašel jsem tedy do obchodu s mobilním telefony s nadějí, že tam objevím zázračný lék.

Prodavač mi okamžitě nabídl fólii Screenprotector od stejnojmenné české firmy. Nu dobrá, řekl jsem si. Nebyla drahá, tak ji otestujeme a uvidíme. Odnesl jsem si medicínu domů a ihned jsem se pustil do práce. Po otevření obalu jsem byl velmi překvapený, když obsahovalo ne jednu, ale rovnou fólie dvě. To bych od české firmy rozhodně nečekal. Okamžitě si mě touto drobností firma screenprotector.cz získala. Pokud se obáváte, že se vám fólii nepodaří nalepit na sklo telefonu, tak úplně zbytečně. I tak totální levoruká lama jako já ji aplikovala na displej hned na první pokus bez větších problémů. Přesto doporučuji přečíst návod na instalaci. Nebojte se, není to román na pokračování, je stručný a danou operaci popisuje dokonale.

gsm-screenprotector.jpg 

Po několika týdnech používání můžu s klidem prohlásit, že displej mého mobilního "miláčka" je chráněný opravdu velmi dobře. Bez následků snese i horší zacházení a umístění v kapse s klíči, nebo v dámské kabelce mu rozhodně neuškodí.

A co vy? Jste na tom podobně? Odkládáte si mobilní telefony do kapes, kabelek a dalších „ideálních" míst, které ohrožují displeje mobilů?

Pokud ano, tak vám mohu s klidným svědomím tuto fólii doporučit. V době, kdy plastová ochranná pouzdra nejsou moc „in“ je to velmi dobrá možnost, jak si ochránit displej telefonu před různými škrábanci, rýhami a dalšími všemožnými oděrkami. Velkou výhodou je, že je fólie dokonale transparentní a není na první pohled vůbec viditelná.

Fólii Sreenprotector zakoupíte u každého dobrého prodejce s mobilními telefony nebo na internetovém obchodu firmy screenprotector.cz.

Další článek: Nokia 7373: roztočte to (test)

Témata článku: , , , ? Displej, Rýha, Screen, Oděrka, Displej