SIM zdarma ve zlaté edici. Láká na 10× bonus v podobě volání, internetu a kreditu

Nejsme žádní lakomci. Za dobití za tři stovky dostaneš od nás na 30 dní kopec výhod“, tvrdí O2. Chcete je také? Tak si řeknete o zlatou edici SIM zdarma. Při pravidelném dobíjení budete mít volání do vlastní sítě a na pevnou zdarma, 100 MB dat a 100 Kč kreditu navíc. To vše až 10×. SIMka je zdarma včetně poštovného, kredit je nulový a můžete objednat jeden kus na osobu.

Klepněte pro větší obrázek
SIM je k mání na www.simzdarma.cz

Nevýhodou je drahé volání do ostatních sítí, které vyjde na 4,90 Kč/min. Ani SMS nejsou zrovna levné: 1,90 Kč. Obnova 100MB datového limitu vyjde na 49 Kč. Ceník najdete zde, jedná se o tarif NA!VÝBĚR.

A pozor, odesláním objednávky odevzdáváte své osobní údaje a souhlasíte s jejich zpracováním. Novou SIMku najdete během pár dní ve své poštovní schránce. Nezapomeňte, že první dobití musí proběhnout do dvou týdnů od aktivace, jinak ztratíte nárok na bonusový kredit.

Diskuze (74) Další článek: Myslíte, že vás už nic nepřekvapí? Tak se podívejte, jak nevidomý používá smartphone

Témata článku: , , , , , , , , Drahé volání, Simca, Zlatá edice, Žďár, Dobití, Pravidelné dobíjení, Osobní údaj, Hey, Volání, Kč/min, První dobití, Datový limit, Bonusový kredit, Kopec, EDI, Poštovní schránka, Edice