Spring Loaded: Jarní keynote bude znovu online, Apple má představit iPad Pro a AirTag

Aktualizováno v úterý 13. dubna ve 22 hodin:

Siri nelhala (viz níže), informace o další keynote se objevily už i na apple.com/apple-events a vlastně jich není moc. Akce bude pouze online, začíná v úterý 20. dubna v 19:00 a nese podtitul Spring Loaded. První slůvko znamená jaro, které chce Apple oslavit, ale také pružina, která se objevuje v grafice.

Klepněte pro větší obrázek

Určitě můžeme počítat i se streamem z akce, odkaz se zavčas objeví na odkazu výše. 


Původní článek vyšel 13. dubna ve 12:15 s následujícím nadpisem:

Siri prozradila termín další keynote. Apple má představit iPad Pro a AirTag

Kohosi na MacRumors napadlo zeptat se hlasové asistentky Siri, kdy je příští Apple keynote. A ona kupodivu odpověděla: 20. dubna v Apple Parku a že detaily jsou na Apple.com.

Programátoři Siri se patrně unáhlili, protože na obvyklém místě (apple.com/apple-events) ještě informace nejsou, ale patrně budou následovat během příštích několika hodin. Zajímavé je, že odpověď na otázku „When is the next Apple Event?“ nedává Siri každému, ale na našem redakčním iPhonu se zadařilo.

Pokud akce opravdu bude, co na ní Apple představí? Leakeři se shodují, že půjde o novou generaci iPadu Pro s procesorem A14X a mini-LED displejem (12,9" model). Také tentokrát má Apple představit trackovací placičku AirTag, ale to už se říkalo o každé keynote za poslední rok, takže těžko říct, jestli se dočkáme zrovna tentokrát.

Diskuze (1) Další článek: Češi milují chytré hodinky. Jejich prodeje se v loňském roce takřka zdvojnásobily

Témata článku: , , , The Next, Termín, Apple Event, Pro +