Sledujte s námi premiéru nových vlajkových modelů Huawei P20 v Paříži

Huawei se připravuje na velkou jarní premiéru modelů P20 a P20 Pro. Zatímco jejich název už tajemstvím není, přesnou podobu a výbavu budeme znát až dnes po 15. hodině našeho času. V tento okamžik totiž začíná v pařížském Grand Palais, historickém paláci z roku 1900, slavnostní odhalení dvojice těchto novinek. A protože Huawei má rádo překvapení, možná se dočkáme i něčeho navíc.

Možnost sledovat odhalení nových smartphonů budete mít i v případě, že zrovna nebudete v Paříži. Živý stream poběží přímo zde na stránkách MobilManie ve videu v tomto článku, dále na YouTube kanále Huawei Device, anebo na facebookové stránce Huawei Mobile. Ještě v průběhu prezentace v 15:30 hodin vydáme rozsáhlé preview novinek s videem, živými fotografiemi a také ukázkovými snímky z fotoaparátu.

Pokud chcete ještě více interakce s fanoušky naladěnými na technologickou vlnu, můžete dorazit do značkové prodejny Huawei v pražském OC Quadrio na Národní třídě, kde se bude také vysílat stream z Paříže a následně zástupci Huawei novinky řady P20 naživo ukážou. Připravena bude také soutěž o smartphone, welcome drink a drobné občerstvení.

Přímý přenos z Paříže můžete sledovat 27. března 2018 od 15 hodin zde:

Diskuze (19) Další článek: Oppo má dvě novinky: „převlečený“ OnePlus 6 a 25MPx selfie smartphone

Témata článku: Huawei, , , , , , , Huawei P20, Huawei P20 Pro, Nový smartphone, Stream, Novinka, Pražské oc, Mode, Premier, Paříž, Facebooková stránka, Ukázkový snímek, Huawei P, Značková prodejna, #Huawei, Vlajkový model, Huawei Mobil, Pře, Přímý přenos