Sleva pro MobilManiaky: až 40 % na navigace Sygic

(Inzerce) Čtenáři webu Mobilmania.cz mohou při nákupu navigace GPS Sygic pro systém Android využít speciální slevu a ušetřit až 40 %.

Společnost Sygic tento týden nabízí speciální 40% slevu pro čtenáře webu Mobilmania.cz. Sygic je nejoblíbenější offline navigační aplikace na světě. Byla nainstalována již do více než 35 milionů zařízení se systémem iOS a Android. Uživatelé zařízení se systémem Android si tuto aplikaci mohou bezplatně stáhnout v obchodě Google Play a 7 dní používat její zkušební verzi.

Klepněte pro větší obrázek

Pokud se rozhodnete zakoupit plnou verzi této aplikaci, můžete na www.sygic.com využít speciální 40% slevu pro čtenáře webu Mobilmania.cz. Abyste slevu získali, musíte při placení do příslušného pole uvést kód MM82311856. Po zadání tohoto kódu se z ceny, která je již u aplikací Sygic Europe, Sygic World a Sygic North America akčně snížena o 20 %, odečte 40% sleva. Slevový kód je možné uplatnit pouze do pondělí 24. 3.

Navigace GPS Sygic je offline aplikace využívající kvalitní mapy TomTom uložené přímo v telefonu. Do její ceny jsou zahrnuty i bezplatné aktualizace map. Mobilní aplikace přináší kromě plné sady navigačních funkcí, jaké znáte z přenosných navigačních zařízení typu TomTom či Garmin, také například snadné aktualizace, možnost přizpůsobení pomocí bodů zájmu ze služby TripAdvisor a realistické 3D zobrazení měst a terénu, které usnadňuje orientaci.

Klepněte pro větší obrázek

Navigace GPS Sygic pro systém Android byla nedávno vylepšena a nyní nabízí i vlastní Head-up Display (k zakoupení v aplikaci za 6,99 €). Navigační pokyny dokáže bez použití dalšího hardwaru promítat na čelní sklo. Pokyny, které se během jízdy v noci promítají na čelní sklo, jsou dobře čitelné.

Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (9) Další článek: 4 zajímavosti, které jste možná nevěděli o bateriích

Témata článku: , , CCG, Pro +, MOBI, Mobil, Sleva, Sygic GPS, MobilMania, North America, Sygic GPS Navigation