Slevy až 20 % na vybraný sortiment HONOR v rámci Fans Days

HONOR Fans Days 2020 právě odstartoval. Poběží od 30. března do 12. dubna celkem v 18 zemích včetně České republiky, Slovenska, Německa, Francie, Velké Británie, Ruska, Malajsie a dalších zemí.

Fanoušci se můžou těšit na široký výběr slev včetně chytrých telefonů a nositelné elektroniky. Navíc k tomu HONOR spouští vůbec první spolupráci s vybranými HONOR ambasadory, známými tvářemi, které budou mít pro fanoušky připravenou vlastní sadu slevových voucherů. 

Chytré nakupování s HONORem

Od 30. března až do 12. dubna objevujte exkluzivní super akční nabídky u všech prodejců HONOR v České republice a na Slovensku:

  • Až 20% slevy: Ušetřete až 20 % na chytré fitness hodinky HONOR MagicWatch 21) a na fitness náramek HONOR Band 5. Se slevou 15 % si na Fans Days pořídíte mobilní telefon HONOR 20 PRO nebo HONOR 20. 15% sleva je také na poslední uvedený model mobilní telefon HONOR 9X. Mobilní telefony 8S budou na Fans Days k dostání se slevou 10 % a mobilní telefon 8A sežete se slevou až 15 %.

  • Známé tváře, fitness trenérka Nina Balaž, olympiská plavkyně Lucie Svěcená nebo populární game Nakashi Gaming budou na svých sociálních sítích rozdávat navíc vouchery na HONOR MagicWatch 2 se slevou 10 %.

Klepněte pro větší obrázek

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk

Další článek: Samsung připravuje další update pro řadu Galaxy S20. A zase optimalizuje focení