Slovenský Tesco Mobile: 400 minut a body navíc za 250 Kč

MVNO neboli virtuální operátoři u nás nejsou. Na Slovensku jsou dále, jejich virtuál Tesco Mobile se navíc blýsknul výhodnou akcí – pro prvních 2012 zákazníků má celkem 400 minut a dvojnásobek věrnostních bodů v přepočtu za 250 Kč. Například český Vodafone nabízí 400 minut za 1 000 Kč.

Konkrétně jde o 200 minut kamkoli + 200 minut do vlastní sítě a 200 klubových bodů. Standardní nabídka obsahuje od všeho polovinu. Slovenské Tesco razí heslo „S námi gatě neprovoláte“ a svou novou nabídku propaguje tímto reklamním spotem:

Klepněte pro větší obrázek
Slováci „gatě neprovolají“. U nás to tak bohužel dopadá...

Další hovory jsou účtovány sazbou 2,50 Kč, hovory do sítě Tesco Mobile vyjdou Slováky desetkrát levněji. SMSka vyjde na 1,25 Kč. A pozor, datový balíček 500 MB stojí v přepočtu 125 Kč. O virtuálním Tesco Mobile, respektive o zájmu obchodního řetězce stát se virtuálem i v ČR se v minulosti spekulovalo. Naši síťový operátoři jsou však toho názoru, že trh je vysoce konkurenční a virtuální operátor není vůbec třeba. Konstatuje to alespoň tato analýza ČTÚ.

Co si o nabídce myslíte vy? Líbilo by se vám Tesco Mobile i v ČR?

Diskuze (39) Další článek: Bezdrátová nabíječka a další příslušenství pro Samsung Galaxy S III

Témata článku: , , , , , A/B, Min, Tesco Mobil, T Mobil, Mobil, Bod, Věrnostní bod, T - Mobil, Tesco, MOBI, Slovenský, NAVIC