Sony Ericsson Hazel: s daty velký kamarád

Vysouvací novinka Sony Ericsson se musí líbit příznivcům značky, na maximální využití čeká třeba plná datová výbava s Wi-Fi.

Kdo má rád klasický vzhled telefonů a oblíbil si starší přístroje tohoto výrobce, zajásá nad ostře řezanými hranami telefonu s velkým displejem. Trochu méně již bude kvitovat jeho stříbrnou základnu a prapodivný, i když mírný průhyb celého telefonu a sním i vysouvacího mechanismu. Nicméně kromě malého údivu zde k žádné újmě na funkčnosti nedochází, mechanismus posuvu pracuje hladce a přesně – zkrátka tak jak má. Kdyby se ale vysouvací Hazel nelíbil, ještě je tu J10i Elm, který umí totéž za o něco málo nižší cenu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Zaoblená konstrukce, ekologické materiály, to je Hazel
 

Po stránce výbavy nezbývá než zatleskat a poblahopřát případným zájemcům o koupi. I když zde není přítomný žádný operační systém, telefon dostal takové datové prvky a funkce jako je Wi-Fi, podpora 3G sítí, HSDPA (až 7,2 MB/s) a HSUPA (2 MB/s). Počítat můžete samozřejmě i s pomalejším ale všude dostupným pokrytím EDGE nebo GPRS.

V balení s telefonem najdete rovněž sluchátka HPM-60, která sice neposkytnou bůhvíjaký hudební zážitek (jde o klasické pecky) a velmi rádi je nahradíte třeba špunty některého walkmanu téhož výrobce. Druhou možností a možná i pohodlnější možností je pak využít bluetooth A2DP profilu a zvuk si tak vychutnat bezdrátově.

Kompletní test Sony Ericssonu Hazel najdete v Mobilitách 6/10, které jsou právě na stáncích. Více o Mobilitách 6/10 čtěte v našem článku.

Diskuze (9) Další článek: Samsung představil dva levné Androidy. Budou i v ČR

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , Sony Ericsson Hazel, Případný zájem, Velký, Hudební zážitek, Kama, Klasický vzhled, Son, Kamarád, Eri