Sony Ericsson HBH-35: nové Bluetooth sluchátko

Bezdrátová technologie Bluetooth slaví pět let. Sony Ericsson proto představil nové Bluetooth sluchátko HBH-35. Oproti předchůdci nabízí větší výdrž, kvalitnější zvuk a lepší spolupráci s mobily.

Už je tomu pět let (květen 1998), co společnosti Ericsson, IBM, Intel, Nokia a Toshiba uvedly na svět bezdrátovou technologii Bluetooth. Právě u příležitosti pětiletého výročí "modrozubé technologie" představil výrobce Sony Ericsson nové Bluetooth sluchátko s označením HBH-35. Jedná se již o sedmé podobné zařízení švédsko-japonského výrobce.

Konstrukčně vychází z předchozího modelu HBH-30. Nový headset však nabídne delší výdrž, kvalitnější zvuk a zároveň vylepšenou kompatibilitu s mobily ostatních značek. Abychom byli konkrétní, HBH-35 zvládne podle výrobce až pět hodin hovoru a zhruba pět dní (125 hodin) pohovotostního režimu. Nabízí rovněž uživatelské profily Headset a Handsfree. Nechybí také hlasové ovládání, se kterým lze vytáčet čísla z telefonního seznamu. Hovory lze hlasově samozřejmě i přijímat či odmítat.

 
Bluetooth sluchátko HBH-35 měří 107 mm, váha je přijatelných 28 gramů.

Sony Ericsson patří už dlouhou dobu ke špičce v Bluetooth příslušenství a chlubí se pravděpodobně nejširší nabídkou těchto zařízení. O tom, že se zuby nehty drží na předních pozicích v této oblasti, svědčí i fakt, že bylo dosud prodáno okolo milionu podobných Bluetooth sluchátek, což jsou chvályhodné hodnoty.

Sluchátko jsme zatím neměli možnost vyzkoušet. Jakmile jej dostaneme do ruky, o své zkušenosti se samozřejmě podělíme ve formě recenze.

Ve zkratce

  • Sony Ericsson HBH-35
  • Délka: 107 mm
  • Hmotnost: 28 gramů
  • Doba hovoru: cca 5 hodin
  • Pohotovostní režim: cca 125 hodin
  • Funkce: Headset a Handsfree profily, hlasové ovládání
  • Standard: Bluetooth v1.1
  • Cena: zatím nebyla zveřejněna
Diskuze (8) Další článek: T-Mobile představil nový způsob placení mobilem

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Bluetoot, BLU, Pětileté výročí, Nový headset, Sluchátko, Nov, Blue, Sluch, Son, Bluetooth sluchátko, Eri