Sony Ericsson K310i + Bluetooth = nový model K320i

Mobilní telefon Sony Ericsson K310i se včera dočkal svého nástupce. Hned v první řadě umazává nový Sony Ericsson K320i jeden z největších nedostatků svého předchůdce, absenci bezdrátového Bluetooth. Navíc přidává do modelu, který by mohl najít své zájemce především v řadách méně náročných zaměstnanců, podporu vlastní technologie Automatic Bluetooth Pairing. Tato zajišťuje už při prvním použití automatické spárování s kompatibilním příslušenstvím, kterého by se v nabídkách Sony Ericssonu mělo objevovat čím dál více.

     
Barevné varianty

V kategorii datových dovedností jistě potěší i přibalený USB kabel se synchronizačním softwarem, 15 MB vnitřní paměti pro ukládání souborů nebo multimediální přehrávač pro reprodukci hudby a videa. Pro práci s internetem je připraven plnohodnotný prohlížeč NetFront, chybět by neměla ani čtečka kanálů RSS. E-Mailový klient si poradí jak s protokolem POP3, tak se schránkami využívajícími IMAP.

   
Sony Ericsson K320i v detailech

Tip: Sony Ericsson K310i a K510i: střední třída začíná vidět (první pohled)

S ostatními neduhy se ale Sony Ericsson K320i poprat nedokázal. Pasivní displej nebo nízká kvalita fotografií v maximálním rozlišení VGA tak zůstává. V metalicky stříbrné, šedé a světle hnědé barvě by se měl telefon na vybraných trzích (o dostupnosti v Česku zatím nemáme informace) objevit v říjnu letošního roku.

Sony Ericsson K320i ve zkratce:

  • Sítě: GSM 900/1 800/1 900 MHz
  • Displej: pasivní UBC (Ultra Bright Colors), 65 tisíc barev, rozlišení 128 × 160 bodů
  • Paměť: vnitřní 15 MB
  • Konektivita: Bluetooth (2.0 s funkcí Automatic Bluetooth Pairing), IrDA, USB, GPRS
  • Fotoaparát: rozlišení VGA, 4 × digitální zoom, možnost záznamu videa
  • Další funkce: internetový prohlížeč, e-mailový klient s podporou POP3 a IMAP, multimediální přehrávač, Java MIDP 2.0, software pro synchronizaci s PC, funkce pro hlasitý odposlech
Diskuze (4) Další článek: Katalog mobilů podzim/zima 2006 v prodeji

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Sony Ericsson K310i, Sony Ericsson K320i, Nov, Bluetoot, Model, Son, Blue, Eri, Mode, Nový model, Nízká kvalita, Nový mód, Plnohodnotný prohlížeč, BLU