Sony Ericsson oficiálně představil nové mobily

Dnes představil Sony Ericsson své portfolio pro tento rok. Na svět přišla čtveřice nových mobilů, Bluetooth hudební handsfree a další. První informace a obrázky naleznete v článku.

S předstihem před nadcházejícím CeBITem představuje Sony Ericsson své novinky pro letošní rok. Zatím se však neobjevilo nic nečekaného – o všech novinkách jsme vás již informovali. V tuto chvíli si je jen stručně představíme – podrobnější informace o jednotlivých mobilech včetně mnoha fotografií zveřejníme zítra.

Sony Ericsson T310

Prvním telefonem je model s označením Sony Ericsson T310, jehož dřívější avízo najdete zde. Hlavním tahákem jistě bude kultovní hra od Activision s názvem Tony Hawk’s Pro Skater 4. Telefon bude disponovat barevným displejem, a to zejména kvůli vestavěným hrám, joystickem – opět kvůli hrám. Lze k němu připojit přídavnou kamerku MCA-25, je tedy jsné, že nechybí podpora MMS. O zvukovou kulisu se bude starat 32hlasé polyfonní vyzvánění.

   

Shrnuto: Stejné funkce jako předchůdce a vyšší zaměření na mobilní hry. Dostupnost – ve druhém čtvrtletí. Americká verze ponese označení T316.

Sony Ericsson T610

Druhým telefonem není opět žádné překvapení – model T610, jehož předběžné informace jsme vám jako první přinesli zde. Správně jsme předpokládali, že jeho displej bude podporovat 65 tisíc barev a bude mít i zabudovanou kamerku. Telefon je triální. Synchronizace bude možná skrze Bluetooth a kabel. O infračerveném portu se tisková zpráva nezmiňuje. Změn doznalo i menu, v hlavní úrovni se ale setkáváme s animovanými ikonkami. MMS zprávy a klient elektronické pošty se dnes počítají do povinné výbavy, nechybí ani polyfonní vyzvánění. 

  
Blýskněte se s příslušenstvím MPF-10

K telefonu bude k dispozici příslušenství Phone Flash MPF-10, které umožní dělat skvělé fotky i nevhodných prostorech jako jsou noční kluby apod. Slíbená je i redukce červených očích. Vestavěný skladatel umožňuje práci s MIDI soubory. Hodnoty týkající se výdrže na jedno nabití jsou skvělé – pohotovost až 13 dní, hovorový čas až 14 hodin! Rozměry mobilu jsou také příjemné - 102 x 44 x 19 mm a hmotnost jakbysmet – 95 gramů.

   

 
Bluetooth HF s MP3 přehrávačem

Souhrn: Nástupce T68i přidává několik hodnotných vylepšení a hlavně výdrž ne jedno nabití je záviděníhodná. Triální telefon se objeví na trhu v druhém čtvrtletí. Verze pro Ameriku ponese označení T618.

Další představené modely jsou určeny pouze pro sítě CDMA. Proto jen ve velké stručnosti.

Sony Ericsson T606

Duální telefon s podporou 65 tisíc barev. Displej disponuje rozlišením 112 x 112 pixelů. Vyzvánění je polyfonní, 16hlasé. Opět zde nacházíme sympatie s mobilními hrami. Rozměry telefonu jsou 106 x 48 x 20 mm a hmotnost 99 gramů. Je to první mobilní telefon Sony Ericssonu pro sítě CDMA.

Sony Ericsson T608

První telefon značky pro síť CDMA s Bluetooth. Barevný displej s rozlišením 112 x 112 pixelů a schopností zobrazit až 65 tisíc barev. Přítomna je i podpora Java aplikací. Rozměry jsou následující - 106 x 48 x 19 mm a hmotnost 99 gramů.

Diskuze (44) Další článek: Sony Ericsson uvedl nové příslušenství

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Sony Ericsson T310, Sony Ericsson T610, Pře, Nov, Noční klub, Eri, Son, Kultovní hra, Mobil, MOBI