Sony Ericsson T610: Co bude umět nástupce T68i?

V druhém čtvrtletí se na trhu objeví očekávaný nástupce již dosluhující T68i, budete mile překvapeni jeho parametry. A jako přídavek vám ukážeme prodejní verzi Sony Ericsson T310, která není tak „ošklivá“, jak se předpokládalo.

Není žádným tajemstvím, že letošní CeBIT bude s největší pravděpodobností tím místem, kde Sony Ericsson představí své novinky. O nástupci modelu T300 jsme již psali a dnes jen předkládáme pravděpodobnou prodejní verzi, která se bude vyznačovat nabídkou výměnných krytů. Její vzhled je o mnoho příjemnější, než „blátivá“ verze z našeho dřívějšího článku.


Prodejní verze s výměnnými kryty

Vzhled modelu T610 je stále tajemstvím. V minulých dnech jste mohli na několika webech nalézt obrázky, které byly označeny jako pravděpodobná verze T69. Všechny obrázky pocházely z prezentace MMS služby na webu švédského operátora Telia a nemají se vzhledem novinky nic společného. Přestože jistá podobnost s designem nových modelů od Sony Ericsson zde jistě je. 

 
Obrázek z prezentace operátora Telia

Sony Ericsson T68i, přestože je již v mobilním důchodu, stále nabízí poměrně hodně. Novinka s označením T610, pakliže chce zapůsobit, musí nabízet ještě více a podle prvních informací tomu tak i bude. Zásadním rozdílem bude integrovaná kamerka, polyfonní vyzvánění a displej, který zobrazí 65 000 barev. Dále se můžete těšit na podporu Java aplikací a podporu standardu Mophun, který se již vyskytoval také u modelu T300. S ním bude mít téměř totožnou velikost, ale bude vážit krapánek více. Na jeho vzhledu se mají podepsat i použité kvalitní materiály. Nebude chybět MMS, Bluetooth či IrDA port a spolehnout se můžete i na podporu tří světových sítí. Neoficiální informace uvádějí druhé čtvrtletí jako termín, kdy se má T610 objevit na trhu. No, uvidíme, Sony Ericsson nikdy moc nepospíchal  s uváděním svých výtvorů na trh.

Všechny informace jsou zatím neoficiální a tudíž je berte s mírným nadhledem.

Diskuze (36) Další článek: Čím se liší nové Oskarovy Všeobecné podmínky

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , Sony Ericsson T310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T68i, Eri, Nástup, Son, Nástupce