Sony Ericsson Z800i se u nás prodávat nebude

Sony Ericsson Z800i je atraktivní véčko s podporou 3G sítí a velmi bohatou výbavou. Má velký vnitřní displej s rozlišením 176 × 220 bodů, vnější barevný displej, megapixelový fotoaparát na otočném kloubu, Bluetooth, přehrávač multimediálních souborů i slot pro paměťové karty Memory Stisk Duo. Více informací najdete zde.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Sony Ericsson Z800i

Na konci května se už objevila v ceníku distributora i cena tohoto telefonu pro náš trh. Byla stanovena na 16 990 Kč. Telefon se začal objevovat v cenících internetových obchodů a jeho cena už začala postupně klesat až na třináct tisíc. U cenovky je však většinou poznámka, že dodací lhůta není známa nebo se neustále prodlužuje o další a další týdny. Sony Ericsson Z800i totiž zatím do obchodů nedorazil.

A bohužel už ani nedorazí. Podle vyjádření českého zastoupení společnosti Sony Ericsson nebude model Z800i zatím nabízen vzhledem k současnému stavu zavádění UMTS sítí v České republice. I přes slůvko „zatím“ je docela pravděpodobné, že se Z800i českému trhu vyhne podobně jako model Z1010. Než u nás bude komerčně spuštěna síť UMTS, nebude již Z800i tolik atraktivní. Ale dost možná už bude připraven modernější nástupce.

Diskuze (13) Další článek: Dynavix Mobile: šikovný český navigátor (recenze)

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Pro +, Son, Eri, Dodací lhůta