Sony Ericsson zlevňuje a má nové low-endy (přehled bleskovek)

První vir pro Windows CE je na světě - První informace o T-Mobile MDA IV - Nechte slunce nabít svůj mobil nebo PDA. Neuniklo vám něco? připravili jsme pro vás přehled nejúspěšnějších bleskovek minulého týdne.
Sony Ericsson zlevňuje a má nové low-endy: T610 a T630
Distributor mobilních telefonů GSMobile oznámil, že od pondělka výrazně snižuje ceny mobilních telefonů Sony Ericsson. Největší změna se týká modelů T610 a T630, přičemž nižší Sony Ericsson T610 bude koncového zákazníka stát 5 990 Kč včetně DPH.

Je tohle nový komunikátor Nokia 9800? (oživeno)
Na čínských stránkách IT168.com začátkem července vyšel článek se dvěma fotografiemi, které prý ukazují chystaný komunikátor Nokia. Má se jmenovat 9800 – to už také potvrdilo více zdrojů.

První vir pro Windows CE je na světě: autor je Čech
Rumunská společnost BitDefender zabývající se vývojem antivirových programů oficiálně uvedla, že se jejím pracovníkům podařilo objevit „důkaz konceptu“ o existenci vůbec prvního viru pro kapesní počítače a chytré telefony běžící na operačním systému Windows CE.

První informace o T-Mobile MDA IV
Kapesní počítač kombinovaný s telefonem MDA z nabídky T-Mobilu byl nedávno představen ve své třetí verzi a čeká se na jeho uvedení na trh. Podle neoficiálních informací se však již mezitím připravuje jeho nástupce - MDA IV.

Nechte slunce nabít svůj mobil nebo PDA
Společnost NTT Advanced Technology vyvinula nekonvenčí cestovní nabíječku. Je určena pro nabíjení akumulátorů pro mobilní telefony, kapesní počítače, digitální fotoaparáty a podobná zařízení. Jako zdroj energie používá sluneční paprsky.

Zahrajte si Člověče, nezlob se - můžete vyhrát Samsung X450
Oskar zítra spouští novou soutěž s názvem SMS Člověče. Hra vychází z pravidel populární stolní hry Člověče, nezlob se a ceny jsou opravdu lákavé - třicet mobilních telefonů Samsung X450. Soutěž potrvá do 27. srpna 2004.

Podporuje Nokia 7610 stereosluchátka?
V diskusi na serveru Symbian fórum se objevil příspěvek, podle něhož lze k Nokii 7610 připojit stereofonní sluchátka dodávaná k modelům Series 40: 7210, 6100 apod. Telefon má sice monofonní výstup, zvuk ale hraje z obou dvou reproduktorů.

Rozhovor s ředitelem českého zastoupení Motoroly: Co se chystá?
Nový ředitel českého zastoupení Motoroly Radek Vychytil poskytl serveru MojeMotorola.cz rozhovor, ve kterém poodhaluje budoucí plány Motoroly na našem trhu.

Bluetooth příslušenství pro telefony Motorola
Motorola nabízí nový adaptér s označením DC600 jako doplněk pro modely, které nejsou vybaveny komunikačním rozhraním Bluetooth. Připojuje se k mobilům Motorola pomocí klasického datového konektoru a také přes konektor sluchátek.

Nejlepší mobil 2004: známe všechny výherce
Po několikadenním usilovném telefonování se nám konečně podařilo dovolat poslednímu výherci. Druhou cenu v anketě Nejlepší mobil 2004 získal Tomáš Kadlec z Kroměříže. Dostane od nás Nokii 6230.

Váš názor Další článek: Novinka z Indie: PDA Amida Simputer s Linuxem

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Samsung X450, Sony Ericsson T610, Nový ředitel, BLE, Nov, Eri, Pře, Low, End, Son, Blesk, Přehled