Sony má akci pro audiofily: K Xperii XZ2 a XZ2 Compact přidá špičková bezdrátová sluchátka za 10 tisíc zdarma

Sony s vybranými prodejními partnery připravilo atraktivní prodejní akci, v rámci které přidá k nákupu nového vlajkového smartphonu Sony Xperia XZ2 a Xperia XZ2 Compact jako dárek nejvyšší model špičkových bezdrátových sluchátek s aktivním potlačením hluku Sony WH-1000XM2 v hodnotě 10 tisíc korun zdarma.

Akce platí na předobjednávky uskutečněné od pondělka 19. března do čtvrtka 5. dubna 2018 nebo do vyčerpání zásob u vybraných partnerů – na e-shopu T-Mobile, Mobil pohotovost, T.S.Bohemia, Elvia Pro, Smarty, CZC.cz a dalších. Distribuce k zákazníkům proběhne následně od 6. dubna 2018.

Sluchátka Sony WH-1000XM2 otestoval portál AVMania.cz

Pro uživatele vyžadující špičkovou zvukovou kvalitu jde o jednu z nejzajímavějších prodejních akcí – Xperia XZ2 a XZ2 Compact podporuje technologii LDAC pro vysokou kvalitu bezdrátového poslechu, stejně jako sluchátka WH-1000XM2, která patří k naprosté špičce mezi Bluetooth sluchátky. Xperia XZ2 se prodává za 19 990 Kč a menší Xperia XZ2 Compact za 15 490 Kč.

Sony Xperia XZ2 živě z Barcelony:

Diskuze (6) Další článek: LG uvolňuje systém webOS jako otevřenou platformu pro vývojáře. Vrátí se do smartphonů?

Témata článku: Sony, , , , , , , , , , Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ2 Compact, Sluch, Sluchátko, Pro +, Bezdrátová, Sony WH, Vyčerpání zásob, Bezdrátový poslech, Son WH, Nejvyšší model, Vysoká kvalita, Bluetooth sluchátko, Vybraný partner, Prodejní akce,