Sony vaří bez drátů. Základem je top model, přimíchá se sport a pocukruje nižší cenou

Zcela nová, zcela bezdrátová. Sluchátka Sony WF-SP800N berou to nejlepší z etalonu třídy, modelu Sony WF-1000XM3, zachovávají aktivní potlačení hluku, vylepšují některá slabší místa a přitom mají nižší cenovku. Jaká bude kvalita zvuku, ukáže až recenze...

Špuntová sluchátka s dotykovým touchpadem na vnější straně mají sportovnější design, což dokládá i volitelné vzpěra pro lepší upevnění do ucha při razantnějším pohybu. Hodit se bude i zvýšená odolnost proti vodě podle stupně krytí IP55, což v praxi znamená, že si nemusíte lámat hlavu s potem nebo deštěm (ale před sprchou už je raději sundejte).

Sony použilo stejný čip jako u vlajkového modelu WF-1000XM3. Můžete se tedy těšit na vynikající aktivní potlačení hluku (ANC), včetně režimu Ambient Sound. Praktická bude také chytrá úprava zvuku na základě prováděné činnosti. Sedíte a pracujete v kanceláři? Sluchátka sama odhluční okolí. Cvičíte? Zvýrazní se basy. Jdete si zaběhat? Uslyšíte čistě zvuky z okolí. Nechybí ani režimy Extra Bass nebo 360 Reality audio pro prostorový zvuk.

Špičková je výdrž sluchátek, která při zapnutém ANC vydrží až 9 hodin, dalších 9 hodin získáte z nabíjecího pouzdra. Bez ANC výdrž vyskočí na 13 resp. 26 hodin. Díky rychlonabíjení přitom stačí 10 minut a získáte 60 minut poslechu. Sluchátka připojíte Androidu i iOS, u obou je dostupná aplikace Sony Headphones Connect, k ovládání lze využít i hlasové asistenty Amazon Alexa či Google Assistant.

Sony WF-SP800N půjdou do prodeje v červenci za 5 499 Kč. Tedy cca o 1000 Kč méně, než vlajkový model. Na výběr budou v černé, bílé nebo modré barevné variantě. 

Váš názor Další článek: Čas na vylepšená áčka! Známe specifikace připravovaného Samsungu Galaxy A21s

Témata článku: Sony, , , , , , , , , , , , Sony Headphone Connect, Zvuk, TOP, Africký národní kongres, Zak, Sony WF, Top model, Nízká cena, Son, Drát, Kvalita zvuku, Sluchátko, Vlajkový model,