Soutěž JaXmobilem má vítěze

Tisková zpráva

Druhá velká soutěž internetového portálu www.jaxmobilem.cz právě vrcholí. Odborná porota určila tři nejlepší příspěvky na téma Co pro mne znamená mobil. Tričkem s obrázkem karikaturisty Štěpána Mareše ovšem bude odměněn autor každého ze 300 příspěvků, které byly vybrány do finále.

Soutěž nejen pro zákazníky společnosti T-Mobile byla vyhlášena loni 30. října. Její účastníci měli za úkol zaslat portálu www.jaxmobilem.cz vlastní, původní příspěvek, který odpovídal na otázku Co pro mne znamená mobil. Příspěvek nesměl být delší než 800 znaků. Do uzávěrky soutěže dorazilo na určenou adresu 1570 příspěvků.

„Zájem lidí vyjádřit svůj vztah k mobilnímu telefonu byl značný, počet zaslaných příspěvků nás příjemně překvapil,“ říká Martina Kemrová, manažerka firemní komunikace společnosti T-Mobile a členka odborné poroty, v níž zasedli rovněž Jitka Chocová, manažerka pro společenskou odpovědnost společnosti T-Mobile, David Polesný, šéfredaktor serveru MobilMania.cz, Michal Hron, redaktor stránek Mobil.cz a kreslíř Štěpán Mareš.

Výherci a výhry:

  • 1. cena: Luděk Příhoda, Praha: T-Mobile MDA compact II a tričko s obrázkem od Štěpána Mareše
  • 2. cena: Ida Hlaváčová, Beroun: Sony Ericsson W810i a tričko s obrázkem od Štěpána Mareše
  • 3. cena: Dana Válkusová, Poděbrady: 4G modem a tričko s obrázkem od Štěpána Mareše

Soutěž na téma Co pro mne znamená mobil navázala na předcházející, jež proběhla na jaře loňského roku. V ní měli účastníci popsat svůj největší trapas s mobilním telefonem. Touto soutěží se otevíraly pro veřejnost stránky www.jaxmobilem.cz, které se zabývají mobilní etiketou. „Stránky vzbudily u veřejnosti značný ohlas. Telefonovat a esemeskovat se naučí každý, ale správně se s mobilem chovat na veřejnosti se všichni učíme,“ poznamenala M. Kemrová. Stránky www.jaxmobilem.cz si od jejich spuštění dosud otevřelo 51 332 unikátních návštěvníků. Podzimní soutěž Co pro mne znamená mobil doprovodilo rozšíření stránek o téma recyklace mobilních přístrojů.

Vítězný příspěvek soutěže Co pro mne znamená mobil:

Mrzne, mlha, měsíc mihotavě mžourá. „Máš money?“ mručí maník mezi modříny. „Mamma mia!“ Má masku, mačetu. Militantní maniak, možná mafián. Metrákový mastodont. Mimika medvědího mláděte. Místo mozku mišmaš. Malér! Malátním. Mám možnost maximálně mlčet. Muskulatura minimální, mimovolná malfunkce močového měchýře. „Milerád.“ Moje minimální mzda mizí. „Moloděc,“ míní mafián. „Můžu mordovat.“ Metrová mačeta masíruje moji mandibulu. „Milosrdenství!“ mumlám. „Moment! Mám mince!“ „Málo!“ mele majitel mačety. „Máš minimálně mobil, měkejši!“ Moje mírnost má meze, malomyslnost mžikem mizí. „Můj mobil? Myslíš moji milovanou Motorolu, mišuge? Můžeš mi…“ Máchnu mobilem, mlátím mu maskovanou mordu. Maso měkce mlasklo. Makabrózní masakr. „Mazej!“ Mafián má monokl, moudře mizí. Mobil má magickou moc.

Projekt JaXmobilem je součástí programu společenské odpovědnosti T-Mobile, který dále zahrnuje Fond T-Mobile zaměřující se na podporu místních iniciativ v regionech, kde firma působí. T-Mobile navíc každoročně pořádá charitativní aukci mezi zaměstnanci, organizuje zaměstnanecký dobrovolnický program a podporuje třídění odpadu ve firmě a od roku 2005 jako první mobilní operátor na trhu nabízí ve všech prodejnách T-Mobile zpětný odběr starých telefonů a jejich bezplatnou ekologickou likvidaci.

Diskuze (5) Další článek: Vodafone vyvíjí mobilní službu na prevenci rakoviny

Témata článku: , , Sony Ericsson W810i, T-Mobile MDA Compact, Masakr, Mastodont, Vítěz, Mzda, Malér, Unikátní návštěvník, Soutěž, Trapas, Poděbrady