Soutěž Napiš Ježíškovi zná své poslední finalisty

Čtyři kola jsou za námi, dnes vám ukážeme poslední dva finalisty a celá soutěž se blíží k závěru. Kdo získá vysněný dárek za 50 000 Kč?

Soutěž Napiš Ježíškovi na Cilichili.cz a Mobilmania.cz zná své poslední semifinálové vítěze. Jsou jimi MMS s číslem 42 a MMS vytrvalého soutěžícího s číslem 16. Snad proto, že se jednalo o poslední semifinálové kolo soutěže, lidé poslali rekordní počet MMS a to celých 217. Dokonce i počty hlasů pro jednotlivé MMS svědčí o lítém boji o poslední možnost zúčastnit se finále. Za celou soutěž lidé poslali Ježíškovi celkem 624 MMS přání.

Klepněte pro větší obrázek 
MMS autora s číslem 42 získala 817 hlasů, verše na téma samota&dovolená najdete na ČiliChili

Evidentně největší úspěch mají u veřejnosti a Ježíška veršovaná přání. Obě dvě vítězná přání posledního semifinálového kola jsou totiž ve verších. Jedno si přeje výlet do tropů se svoji láskou, zatímco druhé je prozaičtější - patnáctipalcový MacBook Pro. 

Klepněte pro větší obrázek 
Přání číslo 16 získalo 741 hlasů. Veršovánku nad MacBookem si můžete přečíst na ČiliChili

Všech osm semifinalistů dnešním dnem postupuje do finálního souboje o to, kterým z nich Ježíšek přispěje na vánoční dárek 50 000 Kč. Absolutního vítěze vyhlásíme zde na MobilManii 28. prosince 2010.

scr2010-12-20 13_56_57.png

Diskuze (10) Další článek: O2 půjčí předplacenkářům bez kreditu 30 Kč, myslí i na úroky

Témata článku: , , , F +, Absolutní vítěz, Fin, Největší úspěch, Soutěž, Kolo soutěže,